reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Witam koleżanki:)
U nas dalszy ciąg marudzenia i nie wiadomo o co kama?:)dalej nie chce jesc, a płaczek straszny to juz 5 dzień:(muszę Was troche nadrobic.

reklama
Ja właśnie wróciłam z uczelni, byłam z Leną na 2h :) Wszyscy się zachwycali bo nie wiedzą jaki to łobuz :) Dostałam 2 zaliczenia a jutro babcia z małą zostaje a ja na cały dzień zaliczenia. Dobrze, że jeszcze jeden semestr i obrona. Uff

Pozdrawiam te uczące się i te pracujące i też te obijające się :D Oczywiście to żart! Buziaki:*

Kasis kiedy przeprowadzka? My nadal szukamy mieszkania:/

Hejo ja tylko na chwilke.
dziewczynki pisałam dzis do Aniołka i napisała, ze nie bylo jej na BB bo w weekned pojechała do Wawy i wiecie co przeprowadzają:)sie wszyscy. Ale szczegóły Aniołek sam przekaże, ja miałam rano napisać, jednak skleroza u mnie juz bardzo postepuje, bo zapomniałam ehhh.

Moni w sobotę jedziemy z koksem heheh w piątek zaczynam pakowanie:)))dużo roboty przed nami,ale warto:)))juz sie nie mogę doczekać, ciekawe to dla mnie doświadczenie bo mam 32 lata i całe życie w jednym mieszkaniu od urodzenia z rodzicami.
Sarisko mam nadzieje,że tak faktycznie jest:)))

Witam Was Dziewczyny, my właśnie po wizycie lekarskiej (ale masakra pod gabinetami, tyle chorych dzieciaczków, ze szok!), a u nas krew i śluz w kupce od wczoraj, ehhh, można się załamać, teraz czekamy na wynik posiewu. Zdążyłam trochę poczytać co naskrobałyście i jeśli mogę coś podpowiedzieć to my na ulewanie stosujemy nutriton - zagęszczacz i ulewania brak.

magnolia dużo zdrówka dla Karolci!!!i gratuluje suwaczka
sivle również gratuluje suwaczka!
natolin, dobranocka powodzenia u lekarza!
mala_mi, monimoni i inne uczące się dziewczynki podziwiam, że dajecie radę z małymi dzieciaczkami:-)
Werna trzymam kciuki coby wyniki posiewu były dobre:-)

A ja dziś nie wyspana. Moje dziecię wczoraj za nic nie chciało spac:-( zasneła dopiero o 23 a o 5 pobudka bo na rehabiliację mąż nas zawoził. Dziś sobie obiecałam, że pójdę spac wczesniej o ile oczywiście córa pozwoli;-)
Miłego dzioneczka życzę:-)

dorisday ja też chcę wiosnę! chociaż wolę śnieg niż takie nie wiadomo co jak było wcześniej
dobranocka a to Ty masz jakąś specjalną przychodnię? ;-) bo my to do najbliższej chodzimy, to autobus nam niepotrzebny

Natolinko, to zwyczajna przychodnia... Ale ja nie mieszkam w centrum. Muszę dojeżdżać 25 minut autobusem.

właśnie zdałam sobie sprawę z tego, że dokladnie rok temu dowiedziałam się, że w moim brzuszku zamieszkał maleńki Dziubas... :-)
ale ten czas leciiii...

Gratuluję Wam rocznicy :-) U nas ta rocznica minęła. Pomajstrujemy - może będzie nowa dzidzia ;-)

Hejo ja tylko na chwilke.
dziewczynki pisałam dzis do Aniołka i napisała, ze nie bylo jej na BB bo w weekned pojechała do Wawy i wiecie co przeprowadzają:)sie wszyscy. Ale szczegóły Aniołek sam przekaże, ja miałam rano napisać, jednak skleroza u mnie juz bardzo postepuje, bo zapomniałam ehhh.

Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))) Aż się poryczałam ze szczęścia! Tak mi siedziało to na sercu kamieniem, Aniołek - dobra robota! :))))))

My już po szczepieniu. Mała płakała, ale ciut mniej niż ostatnio. Dwa wkłucia, bo Pneumokoki znowu przełożyliśmy. A te suche placki, szorstka skórka - to nie AZS i nie alergia! :))))) SAME DOBRE NOWINY! :))) Mam kremować (dostałam masę próbek balsamu allerco) i nawilżać mieszkanie. SUPER! :)))
DZIĘKUJĘ WAM ZA KCIUKI!! :***

Ostatnia edycja:
reklama
My już po szczepieniu. Mała płakała, ale ciut mniej niż ostatnio. Dwa wkłucia, bo Pneumokoki znowu przełożyliśmy. A te suche placki, szorstka skórka - to nie AZS i nie alergia! :))))) SAME DOBRE NOWINY! :))) Mam kremować (dostałam masę próbek balsamu allerco) i nawilżać mieszkanie. SUPER! :)))

SUPER NOWINA!!! Ciesze się ze to nic poważnego :)

Do góry