reklama
Ja właśnie wróciłam z uczelni, byłam z Leną na 2h Wszyscy się zachwycali bo nie wiedzą jaki to łobuz Dostałam 2 zaliczenia a jutro babcia z małą zostaje a ja na cały dzień zaliczenia. Dobrze, że jeszcze jeden semestr i obrona. Uff
Pozdrawiam te uczące się i te pracujące i też te obijające się Oczywiście to żart! Buziaki:*
Kasis kiedy przeprowadzka? My nadal szukamy mieszkania:/
Pozdrawiam te uczące się i te pracujące i też te obijające się Oczywiście to żart! Buziaki:*
Kasis kiedy przeprowadzka? My nadal szukamy mieszkania:/
Hejo ja tylko na chwilke.
dziewczynki pisałam dzis do Aniołka i napisała, ze nie bylo jej na BB bo w weekned pojechała do Wawy i wiecie co przeprowadzająsie wszyscy. Ale szczegóły Aniołek sam przekaże, ja miałam rano napisać, jednak skleroza u mnie juz bardzo postepuje, bo zapomniałam ehhh.
dziewczynki pisałam dzis do Aniołka i napisała, ze nie bylo jej na BB bo w weekned pojechała do Wawy i wiecie co przeprowadzająsie wszyscy. Ale szczegóły Aniołek sam przekaże, ja miałam rano napisać, jednak skleroza u mnie juz bardzo postepuje, bo zapomniałam ehhh.
kasis
Fanka BB :)
Moni w sobotę jedziemy z koksem heheh w piątek zaczynam pakowanie))dużo roboty przed nami,ale warto))juz sie nie mogę doczekać, ciekawe to dla mnie doświadczenie bo mam 32 lata i całe życie w jednym mieszkaniu od urodzenia z rodzicami.
Sarisko mam nadzieje,że tak faktycznie jest))
Sarisko mam nadzieje,że tak faktycznie jest))
Witam Was Dziewczyny, my właśnie po wizycie lekarskiej (ale masakra pod gabinetami, tyle chorych dzieciaczków, ze szok!), a u nas krew i śluz w kupce od wczoraj, ehhh, można się załamać, teraz czekamy na wynik posiewu. Zdążyłam trochę poczytać co naskrobałyście i jeśli mogę coś podpowiedzieć to my na ulewanie stosujemy nutriton - zagęszczacz i ulewania brak.
magnolia dużo zdrówka dla Karolci!!!i gratuluje suwaczka
sivle również gratuluje suwaczka!
natolin, dobranocka powodzenia u lekarza!
mala_mi, monimoni i inne uczące się dziewczynki podziwiam, że dajecie radę z małymi dzieciaczkami:-)
Werna trzymam kciuki coby wyniki posiewu były dobre:-)
A ja dziś nie wyspana. Moje dziecię wczoraj za nic nie chciało spac:-( zasneła dopiero o 23 a o 5 pobudka bo na rehabiliację mąż nas zawoził. Dziś sobie obiecałam, że pójdę spac wczesniej o ile oczywiście córa pozwoli;-)
Miłego dzioneczka życzę:-)
sivle również gratuluje suwaczka!
natolin, dobranocka powodzenia u lekarza!
mala_mi, monimoni i inne uczące się dziewczynki podziwiam, że dajecie radę z małymi dzieciaczkami:-)
Werna trzymam kciuki coby wyniki posiewu były dobre:-)
A ja dziś nie wyspana. Moje dziecię wczoraj za nic nie chciało spac:-( zasneła dopiero o 23 a o 5 pobudka bo na rehabiliację mąż nas zawoził. Dziś sobie obiecałam, że pójdę spac wczesniej o ile oczywiście córa pozwoli;-)
Miłego dzioneczka życzę:-)
dobranocka
podwójna październikówka!
dorisday ja też chcę wiosnę! chociaż wolę śnieg niż takie nie wiadomo co jak było wcześniej
dobranocka a to Ty masz jakąś specjalną przychodnię? ;-) bo my to do najbliższej chodzimy, to autobus nam niepotrzebny
Natolinko, to zwyczajna przychodnia... Ale ja nie mieszkam w centrum. Muszę dojeżdżać 25 minut autobusem.
właśnie zdałam sobie sprawę z tego, że dokladnie rok temu dowiedziałam się, że w moim brzuszku zamieszkał maleńki Dziubas... :-)
ale ten czas leciiii...
Gratuluję Wam rocznicy :-) U nas ta rocznica minęła. Pomajstrujemy - może będzie nowa dzidzia ;-)
Hejo ja tylko na chwilke.
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!! ))))))))))))))))))))))))))))))))) Aż się poryczałam ze szczęścia! Tak mi siedziało to na sercu kamieniem, Aniołek - dobra robota! )))))
My już po szczepieniu. Mała płakała, ale ciut mniej niż ostatnio. Dwa wkłucia, bo Pneumokoki znowu przełożyliśmy. A te suche placki, szorstka skórka - to nie AZS i nie alergia! )))) SAME DOBRE NOWINY! )) Mam kremować (dostałam masę próbek balsamu allerco) i nawilżać mieszkanie. SUPER! ))
DZIĘKUJĘ WAM ZA KCIUKI!! :***
Ostatnia edycja:
reklama
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
My już po szczepieniu. Mała płakała, ale ciut mniej niż ostatnio. Dwa wkłucia, bo Pneumokoki znowu przełożyliśmy. A te suche placki, szorstka skórka - to nie AZS i nie alergia! )))) SAME DOBRE NOWINY! )) Mam kremować (dostałam masę próbek balsamu allerco) i nawilżać mieszkanie. SUPER! ))
SUPER NOWINA!!! Ciesze się ze to nic poważnego