emiliab
Fanka BB :)
Natolin trzymam kciuki!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
właśnie zdałam sobie sprawę z tego, że dokladnie rok temu dowiedziałam się, że w moim brzuszku zamieszkał maleńki Dziubas... :-)
ale ten czas leciiii...
Mała_mi ja też Cię podziwiam że masz tyle energii do studiowania (że po magisterce masz ochotę zacząć coś kolejnego).Ja marzę tylko by jak najszybciej się obronić i skończyć etap studiowania.Aaaa i napiszę to po raz kolejny ale naprawdę jak czytam jaka Ty jesteś zorganizowana to naprawdę składam ukłon w Twoją stronę. Dopiero 11 a Ty już zrobiłaś porządki!!!SZACUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Silve i Magnolia gratuluję suwaczków
Dobranocka może nie będzie tak źle. Szczerze to powiem Wam że Aleks je enfamil HA bo mu się skaza pokazała na policzkach no i co? Już długo to je a od kilki dni znowu na policzkach czerwone plamy i nie wiem co myśleć!?
no mysmy w tym czasie jakos mala zmajstrowali)ja zaraz w kalendarzu sprawdzę
ja 26.01 :-) chociaż 24.01 pierwszy test chyba zrobiłam ;-) ale jeszcze nie wykazał ciąży ;-)
GRATULACJE!!!
Wam się już 4 na suwaczkach zaczynają a my z utęsknieniem na 3 czekamy