reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
właśnie zdałam sobie sprawę z tego, że dokladnie rok temu dowiedziałam się, że w moim brzuszku zamieszkał maleńki Dziubas... :-)

ale ten czas leciiii...

ja zaraz w kalendarzu sprawdzę
ja 26.01 :-) chociaż 24.01 pierwszy test chyba zrobiłam ;-) ale jeszcze nie wykazał ciąży ;-)

Mała_mi ja też Cię podziwiam że masz tyle energii do studiowania (że po magisterce masz ochotę zacząć coś kolejnego).Ja marzę tylko by jak najszybciej się obronić i skończyć etap studiowania.Aaaa i napiszę to po raz kolejny ale naprawdę jak czytam jaka Ty jesteś zorganizowana to naprawdę składam ukłon w Twoją stronę. Dopiero 11 a Ty już zrobiłaś porządki!!!SZACUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To teraz mogę powiedzieć że już dokończyłam to co chciałam zrobić. Uf trochę się zmachałam.
Ja to zawsze wolę sobie wszystko wcześniej porobić,żeby potem mieć już "luzy". Co do studiowania, to chciałabym już się obronić, tyle że jeszcze 3 semestry zostały no a potem zrobić tą podyplomówkę z analityki medycznej, bo chciałabym pracować w laboratorium, no a jakby nie było mając mgr biologii i analityka medycznego to zawsze jakoś tak więcej.

Silve i Magnolia gratuluję suwaczków:)
Dobranocka może nie będzie tak źle. Szczerze to powiem Wam że Aleks je enfamil HA bo mu się skaza pokazała na policzkach no i co? Już długo to je a od kilki dni znowu na policzkach czerwone plamy i nie wiem co myśleć!?

dagisu a jak te plamy u Was wyglądają? bo u mojego się takie rumieńce pojawiły takie jak są czasami podczas wchodzenia do ciepłego z mrozu.

natolin- my też trzymamy kciuki
dobranocka- rozumiem Twoje nerwy bo też zaczynam się stresować o te rumieńce Łukaszka, eh... oby jednak nasze dzieciaczki były zdrowe!!

ja zaraz w kalendarzu sprawdzę
ja 26.01 :-) chociaż 24.01 pierwszy test chyba zrobiłam ;-) ale jeszcze nie wykazał ciąży ;-)
no mysmy w tym czasie jakos mala zmajstrowali:))
a dowiedzialam sie jakos na poczatku marca, bo dopiero w 6tc:)
dla przypomnienia:pierwsze zdjecie Maurusi

Załączniki

• testy.jpg
    testy.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 56
Wpadam na chwilkę żeby się przywitać,a do czytania chyba zasiądę dopiero wieczorem bo dziś mam zabiegany dzień.
Pochwalę się też,że jesteśmy po jabłuszku :-) wczoraj daliśmy kilka łyżeczek,ale nie wiem ile z tego zjadł bo sporo lądowało po za buźką.Specjalnie czekałam do popołudnia na małża żeby nakręcił na kamere ten "pierwszy raz". Opłacało się bo mały robił niesamowite miny-jakbym mu dała cytrynę, :-Dmy umieraliśmy ze śmiechu...a dziecko patrzyło na nas z zaciekawieniem.Dziś też już dałam jabłuszko i jutro jeszcze dam i zrobię 3 dni przerwy i spróbujemy marchewkę.Dziś już ładniej jadł i nawet sam ściągał dzióbkiem z łyżeczki :-)

Życzę wszystkim miłego spokojnego dnia i do wieczorka

Moriam piękne zdjęcie :). Napewno wiecej masz takich pięknych tylko nic się nie chwalisz.

My Zuzke zmajstrowalismy 17-18.01(wiec juz 1 rocznica byla) a dowiedziałam się w 6 tygodniu 12.02, wiec czekam na drugą :) hehe

reklama
aniawa, mamaagusi witajcie ! :)

GRATULACJE!!!
Wam się już 4 na suwaczkach zaczynają a my z utęsknieniem na 3 czekamy :laugh2:

makuc
my też czekamy na tą magiczną trójeczke w suwaczku ;) I juz niedługo się doczekamy, jeszcze kilka dni :D
Nieźle że teraz to taka wielka różnica u tych naszych dzieciaczków a jak będą starsze to nikt nawet nie zwróci uwagi że ten z początku miesiąca a tamten z końca bo wiek bedzie ten sam :)

magnolia, sivle
gratki z okazji suwaczków :)))

natolin, dobranocka, dużo zdrówka dla dzieciaczków i kciuki za dzisiejsze wizyty zaciśnięte :)

U nas rocznica poczęcia dopiero w lutym, więc ja rok temu o tej porze nawet w ciąży nie byłam ;)))

Do góry