reklama
ulisia
chustomama :)
może e-lona była na zwolnieniu lekarskim podczas wakacji
ja też byłam - od połowy sierpnia. czyli że mi się jeszcze 2 tygodnie płatnego urlopu należą...? to by było suuuuper
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
skąd ja to znam... nie dość że mam piórka a nie włosy to jeszcze wypadną mi do reszty i będę na G.I Jane się czesać:///ja niedawno się wykąpałam i powiem Wam, że płakać mi się chce :-( wyszło mi tyle włosów, że po prostu usiąść i płakać tylko :-( :-(
to ja jestem skłonna zamienić się na problemy z włosamiDziewczynki wlosami sie nie przejmujcie, po prostu one musza teraz wyleciec ehh( w ich miejsce nowe urosna) u mnie sie wlasnie zaczelo(ale ja sie ciesze poki co bo ja mam strasznie duzo wlosow i jak ich troche wypadnie to moze zaczna sie ukladac). Milego
ja dzionek spędziłam z córą, obejrzeliśmy z małżem film a teraz idę dać młodej butlę to może pośpi dłużej niz do 3ej...
a że już jest "dzisiaj" to powiem "do napisania później";D
Ulisia ja byłam na L4 całe wakacje, a Ty jak byłaś 2 tygodnie to chyba nic Ci to nie da, bo teoretycznie urlop przysługuje w wakacje 6 tygodni, a pozostały czas jesteśmy do dyspozycji dyr. Przynajmniej tak pamiętam.
Roxannka dzięki. O tym, że do końca marca trzeba wykorzystać wiem, ale może nauczyciele mają inaczej.
Roxannka dzięki. O tym, że do końca marca trzeba wykorzystać wiem, ale może nauczyciele mają inaczej.
Efa
Hej dziewczyny, zanim poczytam, co u Was, przekazuję sms od DZIULKI:
"Hej kochane, nie martwcie się o mnie, bo juz 4 dzień nie mam neta ani tel. stacjonarnego, mam mega wkurw i jutro dokonam chyba zabójstwa! Żeby 4 dni nie mogli naprawić awarii w dzielnicy! Zdycham z tęsknoty za wami i za forum! Mam tyle wam do opowiedzenia, że jak dorwę net to serwery padną. Z nudów oglądam debilną tv. Komp mam naprawiony, zdjęć nowych trochę. Teraz jadę na 30 szwagierki. Leane drze japę w głos jak się śmieje aż ściany drżą, jedynie wieczorami jej dziąsła dakuczają, ząbków nie widać jako tako. Robi troszkę dłuższe noce. A ja już bez wkładek i stanika karm. Kocham was!"
"Hej kochane, nie martwcie się o mnie, bo juz 4 dzień nie mam neta ani tel. stacjonarnego, mam mega wkurw i jutro dokonam chyba zabójstwa! Żeby 4 dni nie mogli naprawić awarii w dzielnicy! Zdycham z tęsknoty za wami i za forum! Mam tyle wam do opowiedzenia, że jak dorwę net to serwery padną. Z nudów oglądam debilną tv. Komp mam naprawiony, zdjęć nowych trochę. Teraz jadę na 30 szwagierki. Leane drze japę w głos jak się śmieje aż ściany drżą, jedynie wieczorami jej dziąsła dakuczają, ząbków nie widać jako tako. Robi troszkę dłuższe noce. A ja już bez wkładek i stanika karm. Kocham was!"
Efa
ojej, ale głupio jest przeczytać na portalu plotkarskim, że kolega nie żyje
reklama
Ida Sierpniowa
efa, nie wiem o co chodzi ale wesoło to nie brzmi, więc :*:*:*
Rzutka, za pierwszym razem pomogło (tej nocy kiedy o tym pisałaś), potem jakoś dawałam radę... a dzisiaj w nocy dałam jej butlę, wytrąbiła 90tkę tylko no i ......... 0 3ej SIĘ OBUDZIŁA!!!!!!!!!!!!!!!! TO DZIECKO MA JAKIŚ TIMER USTAWIONY PO PROSTU!!! mąż oszukał ją smokiem,i do 5:30 pospała , no ale wtedy po butli o północy spała prawie do 8ej......... widocznie tak ma być:///
nic mi się nie chce...
Rzutka, za pierwszym razem pomogło (tej nocy kiedy o tym pisałaś), potem jakoś dawałam radę... a dzisiaj w nocy dałam jej butlę, wytrąbiła 90tkę tylko no i ......... 0 3ej SIĘ OBUDZIŁA!!!!!!!!!!!!!!!! TO DZIECKO MA JAKIŚ TIMER USTAWIONY PO PROSTU!!! mąż oszukał ją smokiem,i do 5:30 pospała , no ale wtedy po butli o północy spała prawie do 8ej......... widocznie tak ma być:///
nic mi się nie chce...