Doberek ;-)
Ja dzis super wyspana , bo maly jak zasnął o 23-ciej to obudzil sie o 5-tej i to tylko na karmienie i zmainę pieluszki i spalismy dalej jeszcze 2 godzinki - potem kolejne karmienie i spalismy do prawie 10-tej :-)
efa - czytalam o torcie - no co za barany w tej cukierni! - a gdzie słynne powiedzenie "klient - nasz pan"?! Mam nadzieje ,ze mimo wszystko torcik sprawil radosc.
dobranocka - nie dziwię sie ,ze ucieszyl Cie nowy zakup. Kurde tyle dac za spodnie- super. Ja tez nie lubie wydawac duzo na jedna rzecz , wole kilka za niewiele :-)
ida - fajnie ,ze wizyta u okulisty przebiegla tak milo. Czyzby to byla wizyta prywatna? A co do chusty , to mam nadzieje ,ze sprawdzi sie i córcia polubi ją tak jak mój Dorian.
e-lona - milo bardzo ,ze kolezanka z pracy przyszla w odwiedzinki. U mnie tylko pytaja ,kiedy ja wpadne im pokazac malego, ale i tak sie cieszę ,ze mysla o nas.
sivle - dzielna mama z Ciebie jesli chodzi o to szczepienie
luty małgos-daj znac jak mąż sobie poradzil
dawidowe -dobrze ,ze wyjasnila sie sprawa z mężem. No i super ,ze malutka tak wcina juz wszystko :-) Jestescie z tym do przodu, ale gonimy Was.
rysia zyczę wreszcie PRZESPANYCH nocy!