reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

witajcie bo cały dzien mnie nie było. Ciagle cos najpierw sprzatanie potem długi spacer z małą i jakies zakupy dla dziadka i babci potem mała absorbowała mnie totalnie. Potem maz a na koniec ługa kapiel bo Laura juz spi.
Wicie rozbawia mnie moje dziecko jak dostaje nowe smaki dzis dostała kaszke ryzowa z malinami. Jadła tez mrchewke z ziemniakiem ale to juz 3 dzien. Jak narazie dwa warzywa i dwa owoce i jest wszystko ok. Generalnie mineło juz 2 tygodnie potraw wiec mysle ze jak by miało cos wyjsc to juz by wyszło. Wracajac do małej to bierze jedna łyzeczke albo jednego łyka i pierwsze cos słysze to zawsze "błe" za drugiem sprobowaniem mlaszcze a przy trzecim jesli to kaszka to nawszelki wypadek trzyma flache abym jej nie wyrwała a jak cos łyzeczka i mnie ponagla "ej" i macha rekami i noga trzymajac buzie szeroko otwarta.

reklama
to super widok,jak dziecko tak zajada:).Ja z jednej strony juz nie mogę się doczekać takiego jedzenia Amelki,a z drugiej strasznie sie boję,że będzie na coś uczulona...:(.Ale super,że u was wszystko dobrze:).

Werna,a próbowałaś tym sposobem z naszego forum "przyklejony-zasady -przeczytaj"?

spróbowałam i udało się, dzięki...a ja tyle czasu zmarnowałam na kombinacje.
gosia91-z pomocą happybeti stworzyłam suwaczek, zachęcam do skorzystania ze wskazanego przez Nią sposobu....

Ostatnia edycja:
witam nocne mamuski:)moj skarb zasnal oczywiscie przed tv bo to ostatnio najlepsza usypianka dla niego:)maly terorysta rosnie:)dzis mielismy polorzna i zrobila wielkie oczy bo maly 7 kg i 67cm:)ale nadal walczymy z wysypka:(bezskutecznie:(

dagisu śmiało możesz tydzień później, a nawet niektórzy przeciwnicy szczepień uważają że należy opóźniać jak najdłużej... :-)

"foć"??? chyba nie zaczaiłam:D jutro wieczorem może uda mi się coś wrzucić:D tylko nie komentować mi profesjonalności wiązania bo ja początkująca!!! najważniejsze że dzieć nie wypadł a ja powiesiłam pranie;D;D;D

PS, Ulisia, "foć" czyli "fotografuj", tak? ale ja tępa jestem;D;D;D

taaaak! nie boj się, nikt nie będzie komentował, najwyżej Ci coś podpowiem na PW jakby było trzeba. a ćwiczenie czyni mistrza! :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry