reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

mnie tez maz drazni.... spie sobie wczoraj a tu mnie zachodzi od tylu na spiaco!! ale sie nie dalam!!!!!!!!!!!!!:)))) dzis jestem ogolona to od razu moralka sie polepszyla wiec ON VERRA (zobaczymy):)

za to moja mloda cos jej sie przestawilo w glowie bo dzis ubralam jej pizamke dwuczesciowa - spodenki i gora i jak jej ubralam gore to chyba pomyslala ze to kurteczka i darcie jak cholera!!! nienawidzi kurtek i czapek moje dziecko do bolu! jak i ja:ppppp

reklama
a moja jak widzi swoje futerko to sie tak cieszy ze szok. Jak zakładam czapke to ma taka mine jak by miala odleciec z rozkoszy. A w windzie jaka usmiechnieta.

Hej,
Moja córeczka też nie znosi kurtek a tym bardziej kombinezonów i czapek brrr....
Za to mogłaby cały dzień leżeć na golaska wtedy jest najszczęśliwsza i jak widzi mnie jak wychodzę z pod prysznica to tak się śmieje że szok :) Czasem się zastanawiam czy ona się ze mnie nie nabija :?

Hej,
Moja córeczka też nie znosi kurtek a tym bardziej kombinezonów i czapek brrr....
Za to mogłaby cały dzień leżeć na golaska wtedy jest najszczęśliwsza i jak widzi mnie jak wychodzę z pod prysznica to tak się śmieje że szok :) Czasem się zastanawiam czy ona się ze mnie nie nabija :?
hehe,dobre:D:D:D

a ja właśnie jem śniadanio-obiado-kolację:///

A ja się zdoilam i wybieram się spac... głodna jestem, ale muszę dac radę...
Artek ślicznie zasnął, od kilkunastu dni sam zasypia w łóżeczku, tylko trzeba pilnowac, zeby smoczek nie wypadl :-)

Ja tez sie zdolilam i tez ide spac (za godzine wstaje...). W ogole ostatnio mam coraz wiecej mleka. Coz za ironia losu...

sugar - a jednak Artek polubil smoka! Gratuluje!

Ida - przytulam, Kochana!

Chyba jednak przejde na jakas diete, tzn. wyklucze kilka produktow i zobacze, jak to wplynie na Pawelka. I tym sposobem sledzie w smietanie poczekaja na mnie kilka miesiecy.

Dobranoc sie wszystkim!

reklama
Do góry