reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

a ja o 22.30 na zakupy przed 00.00 wrocilam, rozpakowalam, dziec zassal cyca dopiero skonczyl po godzinie i dalej rozpakowuje. no i za chwile lulu :)
pozdrowionka moe kochane. podczytuje was, ale pisac jakos sie nie moge zebrac.

a u nas juz 4 dni bez kupy jutro 5....... masakra.....

reklama
ja mogę na zasadzie wymiany: ja Ci zrobię prasowanie, a Ty mi naczynia umyjesz:)))))))
Iduś ja naczynia chętnie :)

one smile z koperkiem trzeba uważać bo jak dzidziuś ma mocne zwieracze to efekt może być odwrotny, ale jeśli "bączki" są to oki.

a moja jak widzi swoje futerko to sie tak cieszy ze szok. Jak zakładam czapke to ma taka mine jak by miala odleciec z rozkoszy. A w windzie jaka usmiechnieta.
mój też jak czapkę i kombinezon zakładam to banan i odlatuje :)
stripMymind oby kupka dziś była

Dziewczyny sprzedające na allegro proszę Was o instrukcje na pw jak to zrobić.
Jak zamawia się kuriera, jakie są koszty nadania przesyłek?
Ja niestety ciemna jestem:)

a ja o 22.30 na zakupy przed 00.00 wrocilam, rozpakowalam, dziec zassal cyca dopiero skonczyl po godzinie i dalej rozpakowuje. no i za chwile lulu :)
pozdrowionka moe kochane. podczytuje was, ale pisac jakos sie nie moge zebrac.

a u nas juz 4 dni bez kupy jutro 5....... masakra.....

no ja ci moge troszke oddac, u nas 3 dziennie, z czego dzi jedna na 3 pieluszki, ubranka i przewijak, bylo co sprzatac
to mnie pociesyzlyscie bo moje dziecie jak widiz kombinezon i czapke to az czerwone od placzu sie robi
zmykam do gina a potem do rodzicow a potem na balange ;) ciekawe jakie prezenty przyniesie swiety mikolaj w postaci szefa :D
mam nadzieje, ze wszytko wzielam a tabolow mamy ze hej, ledwo do samochodu wpakowane, budze spiocha by mu pokazac kombinezon i czapke a na dworze minu 12 brrrr

mój też jak czapkę i kombinezon zakładam to banan i odlatuje :)
zazdroszczę...
ja też z chęcią swoje prasowanie oddam za zmywanie ;-)
a mój synek dzisiaj chyba pobił swój rekord. spał jakieś 11h! normalnie bajka, widzę idzie w mamusie, bardzo dobrze :-)
a wczoraj pierwszy raz wykazał swoją niechęć do bycia na rękach u kogoś spoza rodziny, ale mam nadzieję, że to była jednakowa akcja, bo nie chcę, żeby taki był. w dzikustwie niech nie naśladuje mamusi;-)

Melduję się i ja. Za nami bardzo przyzwoita nocka, jedna pobudka o 4. Cykl spania od 21 do 7.

natolin możemy się zgrać, ja mycia naczyń nienawidzę ;-)

Zmykam podczytac inne działy. Miłego dnia!

Witajcie!
U nas nocka też super. Franuś spał od 19 do 3.30. Potem obudził się o 7 i teraz śpi. A ja pije kawę zbożową:-).
Aha u nas kupy się unormowały. Wczesniej była jedna co 3 dni,teraz od 3 dni codziennie,a wczoraj były dwie. Dzisiaj już też jedna była:tak:.

Miłego dnia!

witajcie! ja juz u mamusi z Maurunia, tatus dojedzie w Wigilie. Nocki u nas tez spokojne, ale pobudki zazwyczaj dwie-ok 3 i 6 ,no, ale ja sie rozleniwilam i biore mala do lozka i tam na lezaco karmie:)
dzisiaj tez idziemy na spacerek, no i przygotowywania swiateczne czas zaczac:) musze malej rajstopki kupic, nigdzie takich malych nie moge znalesc:(

reklama
Witam drogie dziewczęta. Jako październikowa mama dołączam do Was. Moja dzidzia urodziła się 21 października 2010 i ma na imię Ola. Wczoraj skończyła 2 miesiące. Jest śliczną, pogodną istotką, która coraz częściej odwzajemnia uśmiech mamusi i tatusia. Teraz słodko śpi...:)

Do góry