reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

My też na wigilię mamy strój reniferka z napisem "Santa's Little Helper" :)

My też taki mamy :D Już go ubraliśmy w ten strój na mikołajki, ciekawe czy na święta będzie jeszcze dobry ?:)

Wogóle strasznie szybko nam synek powyrastał z ubranek i dzisiaj się okazało że z calej szuflady spiochów zostało nam raptem 4 szt. :( Ma długie nóżki i wszystkie mu się strasznie naciągają, nawet już 62 nie pasują, a 68 jeszcze za duże :/ Chyba zbankrutuje na ciuszki dla niego ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja na szybko jakiś tydzień temu kupowałam ciuszki na 68. Poprzychodziły i myślę- kurczę jakie wielkie! Mamie chciałam pokazać, a ona mówi- ty ich nie chowaj, tylko wykładaj do noszenia... i rzeczywiście! co więcej... śpioszki już takie na styk, a stópki za małe ;-)

witam musze sie pochwalic ze moja panna spala od wczoraj jak ja nakarmilam o 21 to wstala o 6.30 rano!!!!!!!!!!!!!szok spala cala noc:)))
a my dzis caly dzien sprawy z mieszkankiem zalatwailismy a jutro to samo bo za tydzien dostajemy klucze:))

witam porannie, przede mna mycie ostaniego okna.

dzis wieczorem musze wygolic nogi i nietylko bo jak bym wziela banan w reke to by mnie pomylili z orangutanem!!!!!!!brwi to samo!!! jak ja sie zaopuscilam!!! wczoraj maz mial chrapke na mnie to spojrzalam jak na wariata ze takie cos jak ja go pociaga! zaniedbana i brzydka! w efekcie nie bylo barabara:pppppppppp a choinke ubiore se na wielkanoc tylko powiesze se jajca na niej zamiast bombek bo kurde na nic czasu nie mam! zwariuje chyba!

poza tym nocka niezla- dziecie spalo od 21h do 4.30, i potem wstalo o 8.30:)))) az inaczej oddycham:)))))))))
skąd ja to znam???:)
Basia, zabieram trochę Twojej pozytywnej energii, mówisz, że to Redds tak zadziałał?:) Spróbuję.
Polecam!!!:D:D:D tylko szkoda że szara rzeczywistość potem jednak wraca;P
Zobaczcie mój suwaczek :-)))
GRATULUJĘ!!!

wczoraj ubralismy choinke,od razu swiateczniej sie zrobilo, jutro ide do gin. na przeglad podwozia, a maly ze mna ;) a wieczorem na wigilie firmowa i klops, szukalam w co sie ubrac, i moj kwadratny tylek w nic sie nie miesci, sukienke ciazowa zaloze, no zesz....
a ja dalej nie wiem gdzie sa przepisy paszczylaski i dobranocki?
DOPIERO PRZEGLĄD??? chyba że drugi:) a tym że się w nic nie mieścisz to się nie martw - nie jesteś sama;))) i nie wiem z czego się w tej chwili "uśmiecham";))) a chodzi ci o ten link???
brulion z przepisami
ulisia, sugar_and_spice, kochane, Redds'a polecam:D

Wiecie czasem mi aż tak smutno się robi na sercu jak pomyślę sobie,że dzień za dniem tak szybko leci, mija nieubłaganie czas... nasze dzieci tak szybko rosną i czasem mam w rażenie że tracę coś. Takie dziwne uczucie.
też tak mam:/ a no i powodzenia na kursie:))))))))
Dziewczyny wiecie co z Fasolkaania i Kasia_88? tak sobie dziś patrzałam, że daaawno ani widu ani słychu.
a ja zapytam o agrafę i asiorka - łer ar ju??????????????????????????????
dziewczyny zadam może głupie pytanie,ale nie jestem do końca pewna czy trzeba sie zabezpieczac jak nie dostałam jeszcze okresu?
mnie się do drugiego bejbiaka nie spieszy w ogóle, więc na żaden żywioł nie decyduję się;) i Tobie, kochana,też nie radzę;D
Oj ..............idę prasować :eek: może ktoś pomoże:-) zapłacę. ;-)
ja mogę na zasadzie wymiany: ja Ci zrobię prasowanie, a Ty mi naczynia umyjesz:)))))))

Dalam dzis Pawelkowi herbatki z kopru i zobaczymy,czy to cos pomoze. Prawie caly dzien spi, Dziubex.
mam nadzieję że pomoże!!!!!!!!!!!!

my właśnie cycamy:))) przynajniej dziecko najedzone niech będzie bo ja na rogaliku i bananie od rana........wściekła jestem... wcale si e nie cieszę na te święta.......

Mam pytanie do ulisi: czy wiesz coś na temat znikających z mojego konta podziękowań? Od rana ubyło 6- dośc dziwne. Co wejdę na forum, to mniej. Znowu pokasowałaś jakieś tematy czy posty? Traktuję je dośc sympatycznie i nie chcę sprawdzac u adminów co się z nimi dzieje?
Dziewczyny, a może Wy coś pokasowałyście?

Zanim klikęłam wyślij znikly kolejne 3...
2 min później... kolejne 2...
ulisiaczy Ty wertujesz forum i usuwasz swoje podziękowania?

Ostatnia edycja:
My też taki mamy :D Już go ubraliśmy w ten strój na mikołajki, ciekawe czy na święta będzie jeszcze dobry ?:)

Wogóle strasznie szybko nam synek powyrastał z ubranek i dzisiaj się okazało że z calej szuflady spiochów zostało nam raptem 4 szt. :( Ma długie nóżki i wszystkie mu się strasznie naciągają, nawet już 62 nie pasują, a 68 jeszcze za duże :/ Chyba zbankrutuje na ciuszki dla niego ;)

No Roxannka, kochana, my mamy ten sam problem: już jedziemy na rozmiarze 74 mimo, że Oluś ma 60zm z kawałkiem :)

sugar odpuść sobie. myślałam że na PW się dogadałyśmy. jeśli nie - wróć na PW

Nie, nie usuwam tematów ani postów.

Super, że Pawełek lepiej się czuje :-) Artek też dziś marudził, ale to z niewyspania, bo tatuś cały dzień zabawiał. Padł mi na rękach, położyłam do łóżeczka i śpi,a ja... a ja zabawiam teściową ;-)

reklama
No Roxannka, kochana, my mamy ten sam problem: już jedziemy na rozmiarze 74 mimo, że Oluś ma 60zm z kawałkiem :)

Rosną te nasze chłopaczki jak na drożdżach :)))

Efa, tak przy okazji nie wiem czy czytałaś moje podziękowania, więc wstawiam poniżej i jeszcze raz dzięki za wszystkie smski w czasie mojej nieobecności na forum :)

Ogólnie chciałam zameldować że u nas wszystko ok (mały super rośnie i jesteśmy po pierwszym szczepieniu ale to na odpowiednich wątkach) i podziękować Efie za pamięć :))) Dzieki kochana :*

Do góry