reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Wiecie czasem mi aż tak smutno się robi na sercu jak pomyślę sobie,że dzień za dniem tak szybko leci, mija nieubłaganie czas... nasze dzieci tak szybko rosną i czasem mam w rażenie że tracę coś. Takie dziwne uczucie.
mam tak samo i wtedy włącza się mój żal, że miałam taki poród i pewnie się nie zdecyduję na drugie dziecko ;-(

ja usilnie szukam zelazka które samo prasuje i jak dotad nic.
ja też, ale bezskutecznie... czeka sterta prasowania

wiecie co? miałam jakiś ciężki dzień i cieszę się, że moje kochane słoneczko usnęło i mogłam się napić kieliszka szampana

Onesmile życzę udanej nocki!

Ja właśnie pofarbowałam włosy na jasny brąz. Niestety, sugar, pomoc męża była potrzebna. Kompletnie nie poradziłam sobie z farbowaniem. Ale udało się. nie jest to jakaś radykalna zmiana,ale zawsze coś:tak:.
Jutro jestem w domu z moimi dziećmi. Na pewno pośpię dsobie do 8-8.30. Mam także zamiar iść na spacer. Zobaczymy, czy się uda...;-)

ONESMILE

kochana mi pediatra mowil ze herbatka zkopru czesto powoduje kolki u dzieciaczkow!!zamiast pomagac moze zaszkodzic. moja Pati nawt nie bardzo ja lubila i teraz pije herbatke rumiankowa i kupki sa codzinnie po jednej i wogole jest radosnym dzieckiem:)

idus, kolejne, bo mi sie w ciazy zalzek nadzerki pojawil i mialam wymrazane po porodzie, by sie nadzerka nie zrobila, wiec mam kolejny przeglad i 100 mniej w porfelu
maly wykapany, najedzony i spi, ciekawe czy mu sie kiedys nocne budzenia skoncza...
ja sobie wlosy sama farbuje, jak szamponem i zawsze jest ok. czy jak sie karmi piersia mozna farbowac wlosy???
a co do brakow na forum:
lolisza, Beata10, Mumnika, smoniqu, agrafa, iwcia, daaa, guzik82, minu, Sivle69, makuc, coffee, sylwiazg, to tak pokrotce, bo lista jak sie spojrzy dluga

MARGUERITA zapomnilas o smoniq bo o niej wiesc calkiem zanikla, czy ktos wie czy z jej bobaskiem juz ok?? Guzik na forum jest tym co ja wczesniej niz tu sie pojawilam "zapraszam wszystkie pazdziernikowe mamusie przyszle" czy jakos tak,

poza tym melduje ze szympansica sie ogolila jak lecialo- doslownie wsjo!!!!!! a wlosow ze mnie bylo jak z barana!!! normalnie 3kg mniej!:)) jutro rano tesciowa przyjedzie zostac z mala a ja porzadki atakuje mimo ze majsterkowicz jeszcze nie skonczyl babraniny z karniszem a potem dokupic jade cos mezowi do prezentu.

Jeszcze daissy znikła, ale ona chyba po części udzielała się u listopadówek :)
A ja mam już papierek pozwalający mi odbyć kurs prawo jazdy, mąż mnie zapisze i zacznę w lutym bo wtedy dopiero chciałabym. W sumie to dobrze że teraz zrobię to prawko, bo mam póki co z kim zostawić dziecko a potem może być gorzej jak się stąd wyniesiemy.
Mały już zasypia w łóżeczku, ja już też okąpana, mąż mnie drażni,ale to nic nowego ostatnio. Kurde Was też tak męzowie drażnią momentami, ja czasami mam ochotę spakować się , zabrać Łukasza i pojechać :| Nie lubię jak on zaczyna głośniejszego tonu używać w moją stronę.

a tak poza tym to mi smutno,ale nie ma nawet co gadać, bo długa lista uzbierałaby się przyczyn tego smutku.

ONESMILE

kochana mi pediatra mowil ze herbatka zkopru czesto powoduje kolki u dzieciaczkow!!zamiast pomagac moze zaszkodzic. moja Pati nawt nie bardzo ja lubila i teraz pije herbatke rumiankowa i kupki sa codzinnie po jednej i wogole jest radosnym dzieckiem:)

Dalam mu herbatke w dzien,kupke zrobil popoludniu. Potem znow troche pobaczyl i wieczorem przeszlo. Zatem moze jednak herbatka pomogla?
Generalnie kupki robi w miare regularnie 2/3 razy na dobe. Ale na pare godzin przed kupka ostatnio zaczynaja sie cyrki i strasznie sie meczy. A kazdy bak idzie z bolem.
No nic, zobaczymy, jak bedzie dzisw nocy.

mala mi- mow, co ci lezy na watrobie.

reklama
Do góry