reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

a ja mam wqrw!!! z dwoch cyckow dzisiaj rano wydoilam w sumie 20 a teraz wieczorem drugie 20!!!!!! szlak mnie trafi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeszcze specjalnie w cieplej wodzie sie kapalam zeby poszlo fajnie i duzo jak wczoraj to klapa!!!!

a co do trunkow: sylwka spedzimy na forum z dzieciami w ramionkach i browarami i tego typu cudenkami:))))))))) co wy na to??:))))))))))))

reklama
a ja sylwka spedze z moja córenka i dwoma psami. Bede u rodziców a brat jeszcze podrzuca moja bratanice. Rodzice zrobia jej przyjemnosc i na czas zimnych ogni pojada samochodem pod ratusz. A ja sama z psem rodziców i psem brata. Gdybym była wstanie wziac fotelik to bym pojechała z nimi ale go nie bede miała a jednak 10 minut sie jedzie. heh

fajnie :-) my nawet nie rozmawialiśmy co będziemy robić, ale znając nas i nasze małżeństwo to na pewno dużą część spędzimy każde przed swoim laptopem...

reklama
DORIS- w morde jeza ale kreacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! twoj maz bedzie zazdrosny ze uuuuuuuu!!!!!!!!

a co do zalamywania to nie wiem o co kaman, bo wczoraj wieczorem szlo lekko i przyjemnie i 50 wyciagnelam (jak na mnie to duuuzo) a dzisiaj z dwoch w sumie po 20?? normalnie jaja!! no coz moze to jakis kryzys przejsciowy bo za duzo wszystkiego mam na glowie, jeszcze sporo roboty zanim posprzatam chate swiatecznie a jutro jade po szafe dla mlodej do pokoju, prezent dla mamy i jakies inne pierdzioly, a roboty jeszcze od groma w domu mimo ze juz rozpakowalam wszystko doslownie. Maz ma sporo wiercenia, musimy wyczyscic mieszkanie stare zanim oddamy klucze, a doslownie nie ma kiedy a sama nie pojade w to zimno z dzieckiem bo chyba by mi serce peklo.

a powiem wam numer!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzisiaj maz wrocil troszke wczesniej z pracy i chcial nadrobic tatusiowanie i po kapieli ona zajal sie Leane, i wiecie co?? wytarl ja w reczniczek na lozku, chcial przeniesc na przewijak a ta siuuuuuuuuuuuuuuuuuuuura prosto na niego, po bluzie po spodniach a ten ja trzyma i mowi: zrob cos!!! a ja w dziki rechot: daj jej skonczyc!:)))) serio zlana bylam do lez:))) a mala po siuranku usmiech do tatusia zawadiacki:))))))))) heeh zemscila sie ze zaniedbal dziecko przez remonty dwa tygodnie:ppp teraz nadrobi bo od 27 grudnia ma tydzien urlopu i w zwizku z tym ja tez odpoczne:)))))))))))) bede go wykorzystywac na maksa! niech dziecko wie ze tatus jest tez wazny a nie tylko mama:))) a poza tym mloda strasznie rozmowna dzisiaj po poludniu byla:))) ja do niej : Leane powiedz "kocham mame" a Leane: " hajkuuuuuu":))))))) nie wiem co jej jest z tym hajkiem bo juz od dluzszego czasu gada haj i hajku:)))) i patrzy sie nieraz w oczy i mi mowi: arrryyy arrryyy:))))))) fajnie ze mozna z nia pogadac:)

Do góry