reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

a ja musze sie pochwalić... mój skarbek od kilku dni jet spokojniejszy:)))usmiecha sie do mamy, słodziak taki, oczywiście ma swoje histerie ale juz nie takiemocne i bardziej do opanowania, i tak naprawdę teraz odkrywam uroki posiadania dzidziusia :)

Wczoraj bylismy na szczpieniu i noc przeszedl spokojnie:)

Sarisko tak jak pisałam jest o niebo lepij:))))

Ostatnia edycja:
reklama
No niby tak... np. ładne dzieci rodzę? ;-)

Piękne dzieci rodzisz !
No.

A do Małej Mi właśnie napisałam i czekam na odpowiedź - pisała coś ostatnio dwa dni temu do mnie ale od tamtej pory milczy...

Małą wreszcie uśpiłam - świetne urodziny męża:
Mąż najpierw rano praca, potem nieudane zakupy, po 18 dopiero obiad - i od tamtej pory Mała wyyyyła. Kolka pewnie bo mleko zmieniłam (Gerber się skończył i dałam Nan ale nie z dnia na dzień tylko zrobiłam przejściówkę mieszając je, jak sugerowałyście). MASAKRAAA! I padamy ze zmęczenia - nikt nie ma ochoty na swiętowanie...

Zadzwoniłam do radio i powiedziałam, że mąż ma czterdziestkę. Złożyli mu zyczenia a mi - jako kochającej żonie - dali bon na peeling czekoladowy w salonie piękności o wartości 170 PLN. Taaa, tylko ja karmię i nie mogę z niego skorzystać! :-( Tak powiedzieli mi w salonie, to mocne kosmetyki nie bardzo dla dziecia pożądane...

Ostatnia edycja:
hej witam wieczornie i zjechana jestem jak kon po westernie, zostalo 7 kartonow, najgorszych bo drobnica i nei wiadomo gdzie to wsadzic i co zrobic bo szkoda wywalic itp. mam dosc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w kazdym razie na nowym lokum spi sie super bo sufit wysoki a jak do tego jest sie zjechanym do wiwatu to juz w ogole. wczoraj moje slonko padlo dopiero przed 22 i spalo do 4h wiec bylo niezle i potem przed 8h wstala. poza tym masa roboty jeszcze poza tymi kartonami. czekam na dowoz lozeczka a raczej elementow, niedosc ze czekalam prawie 6 mcy to zapomnieli ciule materaca i zamiast dekoracji jasnozoltych to dostalam sielonkawe z dekoracja pod chlopca-wyzywalam babe na czym swiat stoi i w sobote mam dostac materac a zmiana dekoracji w przyszlym tygodniu, noz kurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! w kazdym razie moj chlop sie tez wkurzyl i jak przedswietami nei dowioza mi wlasciwej dekoracji ktora zamowilam to bierzemy adowkata ktory sie zajmie niesolidnymi idiotami!!! niedosc ze zaplacone i tyle czekam to przywiezli cholera wieco!!! a tak poza tym moje dziecko przedrzeznia miny ludzi ktorych widzi, jak ktos jezor wyciaga to ona tez, jak ktos obi usta w rybke to ona tez i do tego tak gada ze geba sie nei zamyka... gorzej niz ja hehehe! postaram sie jakosc wpadac na forum bo mi barrrrrrrdzo brakuje was ale wiadomo ze musze skonczyc ten burdel zeby w ogole moc choinke ubrac a n ie wieszac jej na suficie bo na glebie miejsca brak....jezzzuuuuuuuu jak mam tego dosyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziulka,fajnie,ze juz jestes :-) i powodzenia w ukladaniu, porzadkowaniu ... i choinki ubieraniu :-) Pozdro dla dzielnego meza!

A moj maz wlasnie wyjechal po moja mame na lotnisko. Niebawem przyjada:-) Tak sie ciesze!!!

My jutro z Pawelkiem na szczepienie. Ciekawe, jak je zniesie. Oby nie plakal za bardzo,bo i ja bede ryczec.

Dziulka zajefajnie, że już jesteś :-) Z przeprowadzką dasz radę, najgorsze za Tobą, dzielna Babka jesteś :-)
Onesmile Jak Pawełek ma dzielnośc po Mamusi, to szczepienie zniesie elegancko. Pozdrowienia dla Twojej mamusi od młodszych stażem mamuś z forum BB :-)

Ja jestem po wyprasowaniu sterty prania, ale szczegóły na Zakupowo- wyprawkowym :-)

dziulka jak się kąpałam to tak pomyślałam, że jak przyjdę po kąpieli do kompa to będzie jakaś wiadomość od Ciebie :-)
życzę udanego rozpakowywania i podziwiam Cię, bo ja ledwo sobie radziłam z przeprowadzką bez dziecka to co dopiero z dzieckiem.
onesmile ale fajnie, że mamusia do Ciebie przylatuje :-)

a ja chce ubrac choinke. wlasnie szykuje M na zakup jutro....... mala bedzie miec niezla zabawke do wpatrywania.ale juz widze co bedzie za rok
te ciastka prostackie- mikser i 3 minuty. . ja nie umiem ciast wiec zrobie na swieta.

reklama
Do góry