dobranocka
podwójna październikówka!
dobranocka-jestes moim kulinarnym idolem!
Taaaaa... a teraz karmie, karmie i... ziemniaki przypaliłam
A co do chorych dzidziusiów (Smoniq?) to mi się wydawało ze to dzidziuś Daa był chory...?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobranocka-jestes moim kulinarnym idolem!
No niby tak... np. ładne dzieci rodzę? ;-)Sugar, nie jesteś dupa tylko w dupę zaraz dostaniesz! ;-) Nie gadaj głupot - pewnie masz mase talentów.
To Olka samego w Bydzi zostawiłaś? ;-)wraca mój tata z rejsu: żegnaj babińcu i wolności
byc moze cos mi sie pokrecilo.A co do chorych dzidziusiów (Smoniq?) to mi się wydawało ze to dzidziuś Daa był chory...?
czy to blog przylaszczki?nadal zbieram szczeke z podlogi! to sie nazywa pasja! bardziej od samych przepisow podobaja mi sie zdjecia!sa bossskie.Oj blondynki ;-)
Macie ten przepis: brulion z przepisami
Moriam a gdzie forum przenieśli? Mnie powiadomienia jak przychodziły tak przychodzą.