dawidowe
Fanka BB :)
witajcie a ja juz od 7 na nogach bo podreptałąm z małą zrobic badania moczu (poszłam odpłatnie bo pod blokiem a dla 9 zł nie bede leciała przez poł warszawy z wózkiem). Potem poleciałam do biedronki, rossmana, carrefura, Smyka i na poczte. W efekcie jedzonko dla mnie i małej kupione tak aby nie latac po sklepach od weekendu bo dopiero sie zacznie. Prezenty kupione a mała dostała skarpetki z grzechotkami, dwie butelki jedna Lovi bo były 2 smoczki gratis w tym jeden do kaszki i białe rajstopki do swoich nowych czerwonych lakierków ;-).
O 8 sklepy juz full
a co do gotowania i pieczenia to ja mam po tacie. Mama gotuje zwykłe proste polskie potrawy a tata w weekendy swieta i jakie okazyjne. Same wymysne potrawy no i piecze wszystko. Mnie dac przytulna kuchnie may kolorowy teewizor aby cos grało dostarczas skłądniki i moge nie wychodzic. Beda torty ciastka ciasteczka, pizze lazanie racuchy, i wszystkie wymyslne potrawy. ech.
Teraz na swieta pieke czekoldowe ciasto.
O 8 sklepy juz full
a co do gotowania i pieczenia to ja mam po tacie. Mama gotuje zwykłe proste polskie potrawy a tata w weekendy swieta i jakie okazyjne. Same wymysne potrawy no i piecze wszystko. Mnie dac przytulna kuchnie may kolorowy teewizor aby cos grało dostarczas skłądniki i moge nie wychodzic. Beda torty ciastka ciasteczka, pizze lazanie racuchy, i wszystkie wymyslne potrawy. ech.
Teraz na swieta pieke czekoldowe ciasto.