reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Kulinarnie nam sie zrobiło w wątku nie kulinarnym! Pszczylaszczka, poproszę bardzo o przepis na PW, zanim nas tu pogonią za zaśmiecanie forum kuchennymi przechwałkami ;-)

witajcie
ja pojechałam do centrum zdrowia dziecka juz o 7 godzinie i dopiero wrociłam. Myslałam ze skonam przy tych wszystkich rejestracjach i krapianiu kropeek a potem badaniu. Jejku jak Laura płakała a ja prawie z nia bo jej normalnie wywjali powieki. Nie patrzyłam ale mała az sie zanosiła i krzutusiła. NAszczescie wszystko ok i oczka dojrzałe. Kolejne badania jak skonczy rok ale to juz tak jak kazde dziecko. Dobrze ze mi mleka starczyło a małą teaz poszła spac. Serce sie kraja jak sobie wspomne ten płacz. Gorzej niz na szczepieniach gdzie ja kuli 3 razy.
Za to z podziwem patrzyłam jak sie rodzice uwijali z trojaczkami i bizniakami. Razem siedzielismy w poczekalni bo pani doktor operowała i było opoznienie. JAk ja sie ciesze ze tyko jedno dziecko urodziłam.
Mama sie wypowiadała ze jej jedna puszka mleka starcza na jeden dzien za 34zł i miesiecznie wychodzi 1000 na pieluchy idzie 500-700zł. Martwiła sie tylko ze maja 15 miesiaca i jedza mało ale dzieci z tygodsnia na tydzien jedza wiecej.

.
Onesmile a dlaczego teraz ograniczasz karmienia? Ja jak kończyłam karmić syna to z jednego karmienia na tydzień rezygnowałam i w miarę gładko poszło.

Widzisz, ja tez chcialam zejsc z jednego/dwoch karmien,zeby w nocy karmic mm i sie nie udaje :-( Jak ogranicze troche nawal mleka w chorej piersi, to juz bedzie lepiej.

dobranocka - Fantastyczne te torty. A siostra jest cukiernikiem, czy tak tylko z zamilowania tworzy?

pszczylaszczka - ja tez bardzo prosze o przepis, to upieke na Swieta.

dobranocka-jestes moim kulinarnym idolem! tym bardziej, ze ja w kuchni poza herbata niewiele robie;) a Twoja siostra to prawdziwa artystka.
onsmile-zycze wytrwalosci;)
nataolin- wczesniej wychodzilam, ale od 2 tygodni, odkad sa te mrozy, to siedzimy w domu

Mnie dzis odwiedzila przyjaciolka, od razu weselej, chociaz jak wyszla, to jakos pusto i smutno sie zrobilo.Zaczynam tesknic za moja wolnoscia!:(

edit: coraz mniej nas tu na forum zostalo:( mam wrazenie, ze jeszcze mniej odkad nas przeniesli. Moze dziewczyny nie potrafia trafic?
Czy ktos ma kontakt z loliszka? Caly czas tez nie moge zapomniec o dzidziusiu smoniq.Ktoras cos wie?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry