sugar_and_spice
matka Króla
Oczywiście że pyzy -u na sto podstawa pyzy , zrazy , ciemny sosik i buraczki.
No chyba że u was pyzy to coś innego niż u nas.U nas są to takie dzrożdżowe bułki robione na parze.
U mnie pyzy robi się z ziemniaków.U nas tez to sie nazywa pampuchami, albo kluskami na parze.
Swoja droga, sugar, smaka narobilas,ze hej. Wstydz sie, bo ja 'na emigracji' zyje i tu takich przysmakow nie zjem A gotuje nieskomplikowanie ;-)
onesmile mogę Ci coś w paczce wyslac jak zostanie ;-) bo ja sama też gotuję nieskomplikowanie ;-)
A zapraszam, jak dojedziesz nie wyrzucę ;-)Sugar jesli o mnie chodzi to menu super :-) szkoda ,ze nie jestem zaproszona hehe.
Efa, Ty bystra kobitka jesteś, na pewno coś wymyślisz, święta idą- mleko się przyda ;-)monimoni, współczuję Tobie i Lence. Biedactwo, strasznie mi jej żal z tymi wysypkami i brakiem kupek.
A my po 9-tym karmieniu. I przed 10-tym. Już drugi dzień na cycu. Coś czuję, że jak to się skończy, to mi piersi od nadmiaru mleka wybuchną, hehe.
No to mnie wystraszyłyście... ja tak 5 przez 10 o tych qpach czytam, a teraz widzę, że mój Artek chyba za często qpa... średnio tak 5-6 razy w ciągu dnia, ale qpy ładne...