reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
ja jeszcze nie wiem czy spedze sylwka sama z Laura czy bede u rodziców i jeszcze bedzie moja bratanica z psem podrzucona na czas wyjazdu rodziców na bal.
A tak aporopo macie moze pomysł co kupic 11 letniej panience. bo z rodzicami sie zastanawiamy co jej kupic. Generalnie jest wybredna i ma wszystko ale dziadkowie cos kupic musza wnusi. Ciekawe co kupia drugiej wnusi bo az sie boje gdzie ja to trzymac bede. Mnie sie wygadali i dobrze bo kupili wypasiony blender. I dobrze bo juz szykowałam sie do kupna zreszta pisałam wczesniej o tym.
moze kosmetyki? sa takie dla nastolatek...

fajnie Ci :-) niestety chyba oprócz Ciebie i dziulki to mało która z nas tak ma.
ja tak mam :-) grzyby, marynowane tez, czosnek, kapusta kiszona i zwykła, cebulka, fasolka - a Małej nic!

Dzisiaj spała CAŁY DZIEŃ z krótkimi przerwami na karmienie. W nocy tez super.
Za to jutro szczepienia i UMIERAM ze strachu :-( bedziemy jechac autobusem. W sobote chrzest - zastanawiam sie czy Justyna nie dostanie po tym szczepieniu goraczki i czy chrzcin nie bedzie trzeba przekładać...?

moja szczepienie miała tez przed chrzcinami i nic nie było. fakt przespała dwa dni.

teraz czekam az mała zasnie na amen i biore długa kapiel w wannie. spała smacznie w foteliku wiec ja przenisłam do łózeczka i teraz lezy i steka.

Ja i moje obawy jesteśmy świetnym materiałem na doktorat z psychologii lub pediatrii.

Sugar ty to masz poczucie humoru(czarnego). :szok:
Trzymam kciuki za wyleczenie.:eek:

Udało mi się w końcu zaliczyć wizytę u gina. Wszystko jest ok, mam pozwolenie na bzykanie, tylko nie wiem,kiedy będzie na to czas i siła:-(.

Szukam właśnie stroju pastuszka na jasełka dla mojego syna. Jak zobaczyłam na allegro cenę 60 zł, to się lekko przeraziłam:szok:. Muszę poszukać w wypożyczalniach

08122010265 (Medium).jpg

hej lasencje:)) zalaczam fote z dzisiejszego spacerku, lazilismy z 2h i bylo 23 stopnie:)))))))piekna wiosna tej zimy:ppp zaraz wrzuce fotki do galerii tylko was nadrobie:)

Zobacz załącznik 307728

hej lasencje:)) zalaczam fote z dzisiejszego spacerku, lazilismy z 2h i bylo 23 stopnie:)))))))piekna wiosna tej zimy:ppp zaraz wrzuce fotki do galerii tylko was nadrobie:)

dziulka ale ty masz dobrze z tą pogodą! Zazdraszczam:-). A jeszcze niedawno padał u ciebie śnieg!!!!!!!!!! Za to u nas,jak w piosence:"ciągle pada...."

serio, u nas 23 dzisiaj a juz ida sniegi od polnocy i za jakies dwa dni dotra do nas:((( puki co sie wyszalalam i polara musialam zdjac. poza tym buduje kolejne wieze z kartonow do przeprowadzki az dostalam odparzen pod cycami od potu;/ i niech mi ktos zarzucize nic nie robie:p pol chaty niedlugo spakpowane!! a w dzien przeprowadzki zabieram mala do mieszkania mamy bo inaczej koniec swiata by byl chyba.

reklama
Do góry