reklama
Dziewczyny nasza grupa założona ;-) Proszę się zgłaszać komu wysłać zaproszenie (tu albo na priva).
Link do naszej grupy Październik 2010 - Forum BabyBoom
Ren jeśli masz ochotę to też zapraszam :-)
Ja też podwójna październikowa, jesienne spacerki nie są takie złe :-)
To i ja poproszę... :-)
Dziewczyny!! Wczoraj pisałam wam o leku na mdłości MAMARIN. Dzisiaj rano wzięłam dwie tabletki i po 20 minutach zero mdłości i nudności... myślałam, że to przypadek ale teraz koło 15.30 kiedy to znowu zaczęło mnie dopadać wziełam kolejną tabletkę i znowu ZERO!!
Na mnie działa... polecam! :-)
Jeszcze ja, jeszcze ja
Napłodziłyście Dziewczyny tych postów, musiałam nadrobić bo na uczelni mnóstwo zajęć. Nie nadążam nad kolokwiami, a jeszcze mnie czekają praktyki w szkole :/
Ja z objawów ostatnio też bóle podbrzusza, senność i żołądek mi doskwiera. Idę wcinać obiad Naskrobię coś później :*
dawidowe
Fanka BB :)
Dziewczyny nasza grupa założona ;-) Proszę się zgłaszać komu wysłać zaproszenie (tu albo na priva).
Link do naszej grupy Październik 2010 - Forum BabyBoom
Ren jeśli masz ochotę to też zapraszam :-)
Ja też podwójna październikowa, jesienne spacerki nie są takie złe :-)
ja chętnie dołacze
dawidowe
To ja tez poprosze o zaproszenie
Od dzis marzy Mi sie urlop.........
mnie tez nie chce sie chodzic do pracy ale juz od środy ide na zwolnienie. 3 dni i wyjedzam
reklama
kasis
kasis na kiedy masz termin? Bo widze ze wyprzedzasz Mnie tylko jednym dniem
Nie b yłam jeszcz u lekarza ,obliczyłam sobie wstepnie na 26 pazdziernika, ale znalazłam bardziej dokladniejsze obliczenia z uwzglednieniem długuści cyklu i wychodzi na 30 Pazdziernika ,a Tobie?