reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

pech, albo szczeście ;-) ja się cieszę, że nam się udało, bo w tych czasach masa z tym problemów (by zajść w ciążę).
a wiecie co za zbieg okoliczności... moja siostra urodziła się w październiku, sama synka urodziła w paździreniku a i mnie czeka ten miesiąc :-) co za zbieg okoliczności, mama i córki w tym samym czasie urodzą ;-)
ja marze o 15, już chcę do domku, coś mnie ostatnio szyjny doskwiera (kręgosłup), wiem, wiem to od tego parszywego monitora :-(

reklama
Mlodam pech to tylko jeśli chodzi o miesiąc bo jeśli chodzi o ciążę to dla mnie naprawdę wielkie szczęście(jestem po dwóch poronieniach). Ale październik mnie prześladuje.. Córka z października, ja z października, teraz termin na październik i jedna ciąza którą poroniłam też była na październik. Wszyscy się śmieją że robimy to raz na rok:-)

Tak Emiliab teraz naprawdę musimy o siebie dbać:-)

Hej! Dziewczyny mam pytanie czy pląba amalgamatowa może szkodzić w ciąży? Mam jedną założoną już chyba z 15 lat i teraz mama moja gdzieś wyczytała, że zawiera rtęć i męczy mnie żebym wymieniła. Sama nie wiem, nawet jak szkodzi to czy przy wymianie więcej toksyn się nie nałykam i jak ze znieczuleniem. Kurcze zielona jestem calkiem w tym temacie,,, za bardzo mi się nie chce jej wymieniać bo się dobrze trzyma i mi nie przeszkadza. ,,,kurczę jaka ja jestem jest dobrze przestałam plamić, a szukam następnego problemu,,,masakra, już sama ze sobą nie mogę;)

reklama
skarbie no fakt powinni zaexwonic ze nie ma lekarza lub dac innego na zastepstwo no coz słuzba zdrowia...mi tez z usg wychodzi mlodsza ciaza i termin mi tez chyba na 1 listopada wyliczyla a wg ost. @ mam na 26pazdziernika..:/

My mamy na terminy te same , według om wychodzi 26 ale zalezy jaki masz cykl ja mam 32 i w sumie obliczyło mi na 1 listopada, zresztaw praniu sie okaze:)

Do góry