reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Zamarzłam dzisiaj. Ale przynajmniej akumulator w samochodzie żyje. Musiałam przywieźć do nas mechanika z serwisu, bo auto było totalnie kaput. Skończyło się na pożyczce i zakupie nowego aku. No cóż, u mnie bez samochodu jak bez ręki, niestety.

reklama
kurde źle wkleiłam suwak:-)

pozdrawiam;-)

monique sorki, ale dlaczego Ty wklejasz suwaczki do każdego postu? Nie prościej byłoby Ci ustawić sobie sygnaturę w profilu?

Pochwalę się, bo dostałam dziś od męża serduszko ze złota tak +/- 2,5x3cm z grawerem. Na jednej stronie wygrawerowane jest imię męża z datą ślubu, a na drugiej imię Synka z datą urodzenia :-) Wzruszyłam się :-)

Ostatnia edycja:
Wiecie co... jak u was ze spacerami? Ja mam wieczną walkę z moją mamą która dostaje dosłownie szału gdy chcę wziąć małego na spacer- "bo jest za zimno". Nawet parę tygodni temu gdy była jeszcze na prawdę fajna pogoda to nie dała wyjść...
I tym sposobem Adaś ma miesiąc a na spacerze był 3 razy! :/
Chciałam go przyzwyczaić do niskich temperatur, a teraz boję się że będzie chorował bo siedzi ciągle w ciepłym mieszkaniu...
I teraz gdy jest tak cholernie zimno, to faktycznie strach z nim wyjść...

Przez nią i te ciągłe kłótnie o wszystko jestem ciągle zdenerwowana... gdybym tylko miała się gdzie przeprowadzić...

Ostatnia edycja:
Witam się, dziś debiutuję w roli matki :-) Pierwszy raz zostałam z Artkiem sama :-)
Mężuś wrócił już do pracy po urlopie. Chyba dam radę :baffled:;-)

P.S. Coś wcisnęłam i mam powiększone literki na forum, jak to cofnąć?

witajcie!
u nas tez nocka spokojna, moze nie tak dobrze jak u ciebie moni, ale nie narzekam:) teraz toczy siewalka ze zmeczeniem, ale babcia sie tym zajela :p
Ja wciaz u rodzicow , boje sie wracac, dzis maja byc sniezne zamiecie, jutro mgly.. Albo sie spreze i dzisiaj wyrusze albo przezimuje do weekendu i Nelson nas stad zabierze.No bo caly tydzien jestesmy tu bez niego. Tato zostal w domu by sie uczyc:)) po kilku latach przerwy wrocil na studia:) W Portugalii:) Bogu dzieki za internet:) Musi nadrobic jakies roznice programowe i prace napisac, by moc w polsce robic uprawnienia inzynierskie. Wiec teraz oboje mimo 30-stki jestesmy studentami-ja robie specke a on swoje inzynierskie tytuly:))

A do Wroclawia wracac juz chce bardzo i z rozsadku i strachu o mala tu siedze. Chcialabym sie juz wybrac do sklepu po zakupy swiateczne tzn.prezenty. Bo czas ucieka i za chwile Swieta!! Pomyslow oczywiscie brak.. A wy co planujecie dla najblizszych na prezenty? MOze by utworzyc nowy watek w tym temacie?:))

ja zamówię dla wszystkich na empikfoto albo superfoto kubki ze zdjęciem Dziuba - no i jakiś drobiazg do tego. książka, albo coś.

Ja dziś idę szaleć z zakupami świątecznymi do sklepów. Dziadkowie zostają z małą, mleko już odciągnęłam, nakarmię przed wyjściem i mam spokój na 6h :)
Tak z innej beczki, moje dziecię zaczęło się ślinić - to ma coś wspólnego z pleśniawkami?powinnam ich poszukać w buźce?

Ostatnia edycja:
reklama
Sivle - ja w październiku to ciedziennie maszerowałam na spacerki,w listopadzie to jak pogoda dopisywała,a teraz to już za bardzo nie wychodzę,bo za zimno. Ostatnio mały był na spacerze w niedzielę jak jeszcze nie było tak dużego mrozu.

Ja też nie mam pojęcia co pokupywać na prezenty...

Do góry