margerrita
Fanka BB :)
zjadlam wczoraj kawalek czekolady i sie zastanawiam czy przez to moje dziecko jest dzis jak aniolek, teraz od pol godziny macha raczkami i sie smieje, a moze jest fanem abradaba bo wlasnie w tle leci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moj tez w pracy po 10-12 godzin, a ja z mala sama. Najpierw jeszcze znajomi odwiedzali, zeby zobaczyc mala, a teraz coraz rzadziej. Z doskoku czasem psiapsiola wpadnie. Nie mam zalu, kazdy ma swoje zycie, ale w domu sama po malu pi..ca dostaje. Od stycznia postanowilam wrocic do pracy na soboty, wtedy moj bedzie zostawal z mala. Moze tez jakies zajecia wieczorkiem raz w tygodniu poprowadzeHej dziewczynki,
musze sobie radzic w dzien i w nocy sama. Moj maz wychodzi do pracy pare minut po 8smej i wraca miedzy 6-7dma, a czasem i 8sma. Potem wieczorem pomaga mi przy Malym i nie tylko, ale w nocy tylko ja wstaje, bo maz musi sie porzadnie do pracy wyspac. .
my tez sie szczepimy w przyszlym tygodniu-we wtorekNadal mamy lekki katarek więc szczepienia odpuszczam w tym tygodniu a pójdziemy za tydzień w środę.
Ja na noce narzekać nie mogę. Mały od 21 spał do 3 i to sama go obudziłam a potem ok 8. Za to jak o tej 8 obudził się z wrzaskiem tak do tej pory nie daje mi nic zrobić. Dyscyplinuje go i cyca ciągle nie daję ale krzyk mam od rana :/ Już momentami nie wytrzymuje i na niego krzyczę a potem mam wyrzuty sumienia.
ja tez mam dzisiaj taka jazde, choc poranek niczego takiego nie zapowiadalJa taki ryk też cały dzień dzsiaj przerabiam. Oszaleć można. Cyc-odbekiwanie-ryk-cyc i tak w kółko. Ja wiem, że to tylko etap przejściowy ale właśnie w takich momentach mam się za wyrodną matkę :-( i też zadrza mi się krzyknąć na Małą z niemocy a potem żałuję, bo t tylko pogarsza wszystko...
kurde nooo....
A i mam zamiar zacząć karmić cycem i mm bo jeszcze trochę i wysiądę psychicznie...
moj mial tylko 4 dni aniolkowania teraz znow diabolek
dawidowe... pozwol, ze zapytam, bo moja siostra miala meza muzulmanina i sie rozstali,bo on fanatycznie podchodzil. twoj maz jak widze nie powiela stereotypu? jak ta sprawa wyglada religia jest problemem? bo ja i A.tez roznych wyznan, a co do chrztu to ja poszlam na kompromis. mam wrazenie, ze religia jednak rzutuje troszke u nas, a u mojej siostry to juz wogole.
http://nk.pl/profile/3207738
moje nk ;-) dziewczynki bo wasze nie wszystkie wylapalam;p poowinny byc gdzies zgrupowane, zeby nie bylo problemu ze znalezieniem
lepiej smoka-latwiej odzwyczaic,dawidowe
Mój synuś sobie ostatnio często wpycha kciuk do buzi i po prostu ssie i teraz tak się zastanawiam czy lepiej jak ssie kciuka czy może zastąpić mu go smokiem? Używamy czasami smoka w sytuacji jak nie potrafi zasnąć a widzę że oczy to ma tak czerwone i jest bardzo śpiący, to wtedy dajemy mu smoka on kilka razy pociumka go i wypluwa no i śpi.
lepiej smoka-latwiej odzwyczaic,