reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

mi dzisiaj mloda dala w kosc -od 4.30-6 lub dalej ni huhu spania, ryczalam ze zlosci. potem pojechalismy ogladac mieszkanie- nawet w aucie panna nie chciala spac! potem usnela na rekach na chwilke jak szlismy od auta z nia do spoldzielni i potem o 11h jesc i zasnela po wielkim grymaszeniu marudzeniu (mnie juz trafialo!) i spala do 13.30 i potem ni huhu do 18.30 -kapiel jedzenie witaminki i dopiero kolo 19.30 usnela, a cale popludnie krzyczala nawet na babcie az moja mama sie prawie zlala ze smiechu bo mloda tak krzyknela krotko i glosno jakby chciala powiedziec spadaj!!!!!!!!!!!!zabawa ok- ale po 5min laaaaaaaaaa, potem tulenie -po 5min laaaaaaaaaa, zmiana pozycji-laaaaaaaaa, proba rozsmieszania-laaaaaaaaaa, tatus wrocil chcial rozsmieszyc- laaaaaaaaaa, kaprysna dzisiaj jak cholera,albo oczy bordowe ze zmeczenia ale nie przytuli sie i nie polozy tylko walczy! nozesz choinka.......dzis ide spac o 22h albo wczesniej bo padam po tym laaaaaaaaaaa a maz sie zajmie krzykaczem:ppppppppppp

zamierzam kupic takie cos Léane na 3 urodziny:)http://poussetteland.surinternet.co...x7697/Products/CA0259/SubProducts/ca0259-0011 bedzie chlopakow wyrywac:)

reklama
Kahaaa to już nie na narzekam, mój chociaż w dzień śpi dużo :)czasami prześpię się:)trudno dziewczynki przejdziemy przez to:))))

hehe Dziulka super bryka:) kupuj fajna sprawa!!!
ja mojemu chrzesniakowi kupilam na roczek takie autko i do dzis jest nim zainteresowany,ma 3 latka teraz.

ta BMW jest od 3 roku zycia wiec pcozekamy z zakupem ale cholernie fajna sprawa:)))tymbardziej ze to rodzice maja pilota w rece:)))))))

dawidowe gdyby nie maz daleko to bym powiedziala, czy ty znowu zachcianek ciazowych nie masz ;P

wiesz klonuja juz ludzi to moze i przez internet bedzie mozna zaskoczyc hihihi a jak narazie nic mi nie wiadomo. Jem z tesknoty. hehe ale paiery znowu ruszyły do przodu. Kiedys napisze ksiazke na temat przygotowania papierów do lsubu po slubie wizy itp z obywatelami zagranicznymi. Bedzie to przestroga dla młodych dziewczyn zeby nie brac za meza obcokrajowaca bo mozna umrzec z tesknoty

mam wiadomość od dobranocki, prosiła abym przekazała Wam ją też tutaj:
" Tyle stresu co się najadłam to moje.. ale jesteśmy w domu- wyszłam na żądanie. Szpital super,lekarze i pielęgniarki też. Wyniki wyszły pięknie, więc to wirusowe. A ze trwa to juz trzeci dzien to bardzo mala szansa,ze sie jeszcze coś rozwinie. Bede obserwowac- szpital mam 5 minut od domu. Zawsze moge tam wrocic,a ryzyko przez te obserwacje w szpitalu Mała cos złapie było zbyt duze! Pielegniarka tez tak twierdziła a lekarz chcial zostawic tylko na noc. Dziekuje Wam za wsparcie i za to,że pogonilyscie mnie do przychodni"

reklama
Efa, Dziulka, kasiss oczywiście, ze damy rade, w kupie sila ;-)
ptaszyna czasami przy trzydniówce wysypka pojawia się na tak krotko, ze sie ją przegapia i wtedy zmartwienie: "co to było?"
Dziulka moj maz jest zachwycony, kazał skopiowac linka, napalony... czyta i oglada te bejce, wezmie i zaraz kupi... a za 3 lata to przechodzony model bedzie ;-)
A ja siedze i sie doje, 10 min 50 ml, jade dalej...

Do góry