LUTY MAŁGOŚ
Fanka BB :)
U mnie na razie deszczu NIET, ale wieje strasznie i pewnie coś przywieje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mój terrorysta obudził się na karmienieo 23.30 1.30 i 3 a pozniej wyl jak oparzony od 4 do 6 ;p
moj A. dostal go do utulenia, bo twardo powiedzialam, ze ja musze odespac. i A. padl zmecozny po 2 godiznach twierdzac, ze nie daje rady
ehhhh
a ja psychicznie zdolowana, pocieszam sie ze pomoga rady lekarza.... do tego to czyszczenie rany po cc, boje sie jak diabli, zwlaszcza ze to i tak gowno da pewnie i ponownie beda mi rozwalac cala rane i szycie w srodku
dobranocka do wrocka na kawkę z wielką chęcią. A macie jeszcze w rynku Ready's?
Czy przed Bożym Narodzeniem, jak jest okres postu to też są chrzciny?
rana sie paprze, szwy w srodku sie nie rozpuscily moj organizm traktuje jak cialo obce i wydala na zewnatrz, dwa wyszy ale restza mocno sie trzyma, wiec jutro otworzy mi lekarz bardizje rane i bedzie czyscil plukal zbey szwy wyplynely. jak nie wyjda, beda rozwalac cala rane, do srodka sie dostawac wjmowac te szwy co sa wewnatrz, i jeszcze raz rane opatrywac jakos inaczej... zeby sie goila bez tych szwow. ale to juz bedzie zabeig w znieczuleni a po nim tak samo dupne samopoczucie co po cc. pytalam lekarza czy to czyszczenie bedzie bolec, powiedzial, ze niestety bedzie, i ze raczej nie wyplyna szwy ale mozna sprobowac. ze pewnie beda rane od nowa szyc i jakos ta blizne wycinac...... masakra