reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
kasiss już za chwileczkę, już za momenik ;-) noc z czwartku na piątek i coś się wykręci ;-)

Ja dziś po wizycie teściowej, posiedziała jak gościówka, zrobiłam obiad, podałam zebrałam zmyłam... Ech...
Na dziś spadam, muszę powygrzewać bliznę termoforem bo mi się naciek robi :-(

kasis mnie czop zaczal odchodzic jakos na poczatku pazdziernika, choc teraz juz glowy nie dam, ze to czop byl. ale w zeszly weekend wylazl juz na pewno i dzis jeszcze jakies resztki, skurcze mam, ale nie jakies porzadne i generalnie mam wrazenie, ze raczej nie urodze w najblizszych dniach, wiec to roznie bywa. choc zycze ci, zeby u ciebie to byl zwiastun. :-):-):-)

czesc dziewczyny! chcialam was zawiadomic ze 20.10.2010 o godz 8.30 na swiat przyszla moja slodka Natlka Dominika:) przez cc(niestety) w szpitalu lezalam od 12 pazdziernika gdyz dzidzia byla za malo i bylam dokarmiana jedank nic to nie dalo.Natlka ur sie wazac 2540g i 51cm dostala 8/9pkt. jestesmy w domu od niedzieli.niesty nie radze soibie gdyz nie karmie piersia..mala jedzie na mm a cyca dostaje codziennie jednak pokarmu mam malo i wklesle sutki i musi biedulka sie meczyc prez kapturki..:( nie jest to wygodne..

Torcik SUPER !!
Dziewczynki orientujecie sie kiedy mozna malej zrobic kolczyki??? Bo tak sie teraz wlasnie zastanawiam :/
Wiem ze jeszcze duuuzo za wczesnie ale pytam z ciekawosci...

w kaju mojego meza dzici maja kolczyki juz w 3 dniu i wiem ze moj maz juz małej kupił wiec pewnie sie tym zajmiemy jak przjedzie do polski.
A ja dzis meczocy dzien bo po 2 godzinnym spacerku i zakupach mała wyspała sie w zoku i tak naprawde poszła spac dopiero godzine temu. Wczesniej spac nie chciała bo była albo rozbawiona albo marudzila. Moja juz smieje sie na cały głos jak mnie tylko zobaczy conajmniej jak by mnie nie widziała ruski rok Zaczeła tez bawic sie grzechotkami bo jak leza koło niej to bije je raczkami rozmawia z nimi albo pokrzykuje. Juz ma tez swoje sylaby "agi" albo "ry".

DAWIDOWE juz doczekac sie nie moge kiedy moja bedzie sie tak bawic i smiac... puki co moja uprawia wspinaczke po klacie mamy lub taty z wypietym tylkiem i odpycha sie kolanami-idzie jak robaczek:)))) drugim jej sportem jest obgryzanie naszych uszu i wyrywanie wlosow na klacie tatusia bez litosci garsteczkami:))) najbardziej mnie bawi akrmienie bo lapie za butle w czasie jedzenia albo kladzie sobie lapke na cycu:p staram sie ja zabawiac grzechotkami to tylko patrzy ale az tak bardzo jej nei interesuja jeszcze,, patrzy sie ale bez wielkiego halo. za to coraz czesciej sie swiadomie usmiecha.

DAWIDOWE juz doczekac sie nie moge kiedy moja bedzie sie tak bawic i smiac... puki co moja uprawia wspinaczke po klacie mamy lub taty z wypietym tylkiem i odpycha sie kolanami-idzie jak robaczek:)))) drugim jej sportem jest obgryzanie naszych uszu i wyrywanie wlosow na klacie tatusia bez litosci garsteczkami:))) najbardziej mnie bawi akrmienie bo lapie za butle w czasie jedzenia albo kladzie sobie lapke na cycu:p staram sie ja zabawiac grzechotkami to tylko patrzy ale az tak bardzo jej nei interesuja jeszcze,, patrzy sie ale bez wielkiego halo. za to coraz czesciej sie swiadomie usmiecha.

moja tez pełza bo moim dekoldzie i ciagle łapie mnie za włosy. Generalnie fajnie jej juz na ramieniu i jak mama chodzi bo strasznie wyciaga szyjke i sie rozglada cieszy sie i pokrzykuje. Najbardziej to jej sie podoba lampa u babci bo jej najbardziej pyskuje ;-). Generalnie od 2 tygodnie to ona codziennie robi sie voraz bardziej rogarnieta jak ja to mowie. Niedługo bedzie miała juz 2 miesice. Jak to leci ze hej.
A jak narazie spi i mogła by tak do rana.

reklama
no moja jeszcze podnosi sie na raczkach odchyla glowke do tylu i sie rozglada na boki,i na klacie jak lezy to tez tak robi:))poza ty uwielbia sie patrzec prosto w oczy, przy zabawie lub karmieniu:) nieraz wyciaga szyjke do przodu, robi usteczka w rybke i wywala wielkie oczy a to mnie tak rozsmiesza ze wyrobic nie moge:))) albo jak jej spiewam jakies glupoty to tez tak robi:)))ubaw:)) chcialabym zeby sie smiala w glos juz:)) bardzo tez lubi zwiedzanie domu, lampy, tv, i inne cuda wkolo:))

Do góry