kasis popieram w 100%, przyjdzie czas to nasze maleństwa wyjdą z brzuszków ))
u mnie dzisiaj chińszczyzna ale oczywiście na ostro
Jedz, jedz póki możesz! Ja też bym zjadła coś na ostro ale Lenka tego nie strawi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kasis popieram w 100%, przyjdzie czas to nasze maleństwa wyjdą z brzuszków ))
u mnie dzisiaj chińszczyzna ale oczywiście na ostro
dziewczyny, a ja mam pytanie za 100 punktów:
Jak u Was jest z alkoholem w ciąży i podczas karmienia?
Nie chodzi mi o to, żeby któraś powiedziała, że piła w ciąży i przez to była napiętnowana jako wyrodna matka czy coś.
Ja w czasie karmienia piersią piję tylko Karmi (a strasznie go nie lubię bo dla mnie to za słodkie!) bo ponoć dobrze robi na laktację (w Warszawie w świętej Zofii położne same przynoszą na oddziale kobietom po porodzie!) Ale zbliża się kilka imprez. Stąd moje pytanie: czy wolno i co wolno, a także ile wolno. Bo ja nie mam pojęcia! Wczoraj umoczyłam usta w szampanie, ale bałam się pić. Co z winem? I jakie: białe czy tylko czerwone?
kasis, masz w ząbki za robienie smaka kobietom z ograniczeniami, wrrrr o dobranocce i jej torcie nie wspomnę...;Dsvensonka ja nic nie pijeani oleju ani tej herbatki, czekam na rozwój akcjija na dziś zaplanowałam kociołek meksykański z naszych kulinariówpóźniej będzie problem z takim jedzonkiem. Stwierdziłam,że nie nastawiam sie bojowo tylko czekam))to jest natura więc nie będę sie jej przeciwstawiać puki co heheh
Kahaaa a coś simoniq sie odezwała do Ciebie? ciekawe ja tam z jej niunią?