reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

dzięki dziulka - i co nie ma kolek? mi się wydaje że jak mu mieszam to go boli brzuszek - tylko to nie idzie wyczuć czy od mieszania czy od mleka mojego czy od sztucznego:szok:

Mój Kubuś też ma miesiąc dzisiaj:-)

reklama
)ja na dziś zaplanowałam kociołek meksykański z naszych kulinariów:)później będzie problem z takim jedzonkiem.

Kahaaa a coś simoniq sie odezwała do Ciebie? ciekawe ja tam z jej niunią?

a ja mam dzis zupe meksykanska (co jest chyba tym samym co kociolek???) a od jutra przerzucam sie na ostre curry!!!

smoniq sie nie odzywa, ale pisala wczesniej, ze nie chce gadac, i ze odezwie sie jak nabierze sil i dystansu. nie chce jej dreczyc smsami czy mailami, zeby nie czula sie w obowiazku odpisywac, bo wiem, ze to moze byc dla niej trudne. z tego co pisala to nie jest dobrze. mala miala juz jedna operacje i czekala na nastepna:-(

dzięki dziulka - i co nie ma kolek? mi się wydaje że jak mu mieszam to go boli brzuszek - tylko to nie idzie wyczuć czy od mieszania czy od mleka mojego czy od sztucznego:szok:

Mój Kubuś też ma miesiąc dzisiaj:-)

nie ma kolek:) puszcza baczki, kupki robi, siusia beka czyli ok:))) jedynie ostatnio dopomina sie wiecej papu i nieraz zje cyc+90:)

biedna ta simoniq:(((((kahaa a wiesz co dokładnie jest jej malenstwu?

nie bardzo. wiem, ze jak smoniq byla jeszcze w ciazy to na usg wyszlo, ze mala ma jakis problem z przewodem pokarmowym - prognoz bylo kilka - zrosniete jelito, odbyt, problemy z nerkami (ale to chyba wykluczono). po porodzie smoniq napisala, ze jest gorzej niz mysleli i ze nie wiedza co bedzie i jest zalamana. ale nic wiecej nie pisala, a mnie jakos glupio pytac i dreczyc ja mailami, wiec tylko jej odpisalam, ze trzymamy kciuki, ze bedzie dobrze i zeby sie odezwala jak zbierze sily, albo jak bedzie miec ochote sie wyzalic.

svensonka ja nic nie pije:)ani oleju ani tej herbatki, czekam na rozwój akcji:)ja na dziś zaplanowałam kociołek meksykański z naszych kulinariów:)później będzie problem z takim jedzonkiem. Stwierdziłam,że nie nastawiam sie bojowo tylko czekam:)))to jest natura więc nie będę sie jej przeciwstawiać puki co heheh

kasis popieram w 100%, przyjdzie czas to nasze maleństwa wyjdą z brzuszków ;)))

u mnie dzisiaj chińszczyzna ale oczywiście na ostro :)

reklama
widzę dziewczynki , że serwujemy sobie dania jak to mój mąż by nazwał wynalazki hehehe i na ostro:)))) musimy korzystać puki możemy:))))

Do góry