reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

dzięki dziulka - i co nie ma kolek? mi się wydaje że jak mu mieszam to go boli brzuszek - tylko to nie idzie wyczuć czy od mieszania czy od mleka mojego czy od sztucznego:szok:

Mój Kubuś też ma miesiąc dzisiaj:-)

reklama
)ja na dziś zaplanowałam kociołek meksykański z naszych kulinariów:)później będzie problem z takim jedzonkiem.

Kahaaa a coś simoniq sie odezwała do Ciebie? ciekawe ja tam z jej niunią?

a ja mam dzis zupe meksykanska (co jest chyba tym samym co kociolek???) a od jutra przerzucam sie na ostre curry!!!

smoniq sie nie odzywa, ale pisala wczesniej, ze nie chce gadac, i ze odezwie sie jak nabierze sil i dystansu. nie chce jej dreczyc smsami czy mailami, zeby nie czula sie w obowiazku odpisywac, bo wiem, ze to moze byc dla niej trudne. z tego co pisala to nie jest dobrze. mala miala juz jedna operacje i czekala na nastepna:-(

dzięki dziulka - i co nie ma kolek? mi się wydaje że jak mu mieszam to go boli brzuszek - tylko to nie idzie wyczuć czy od mieszania czy od mleka mojego czy od sztucznego:szok:

Mój Kubuś też ma miesiąc dzisiaj:-)

nie ma kolek:) puszcza baczki, kupki robi, siusia beka czyli ok:))) jedynie ostatnio dopomina sie wiecej papu i nieraz zje cyc+90:)

biedna ta simoniq:(((((kahaa a wiesz co dokładnie jest jej malenstwu?

nie bardzo. wiem, ze jak smoniq byla jeszcze w ciazy to na usg wyszlo, ze mala ma jakis problem z przewodem pokarmowym - prognoz bylo kilka - zrosniete jelito, odbyt, problemy z nerkami (ale to chyba wykluczono). po porodzie smoniq napisala, ze jest gorzej niz mysleli i ze nie wiedza co bedzie i jest zalamana. ale nic wiecej nie pisala, a mnie jakos glupio pytac i dreczyc ja mailami, wiec tylko jej odpisalam, ze trzymamy kciuki, ze bedzie dobrze i zeby sie odezwala jak zbierze sily, albo jak bedzie miec ochote sie wyzalic.

svensonka ja nic nie pije:)ani oleju ani tej herbatki, czekam na rozwój akcji:)ja na dziś zaplanowałam kociołek meksykański z naszych kulinariów:)później będzie problem z takim jedzonkiem. Stwierdziłam,że nie nastawiam sie bojowo tylko czekam:)))to jest natura więc nie będę sie jej przeciwstawiać puki co heheh

kasis popieram w 100%, przyjdzie czas to nasze maleństwa wyjdą z brzuszków ;)))

u mnie dzisiaj chińszczyzna ale oczywiście na ostro :)

reklama
widzę dziewczynki , że serwujemy sobie dania jak to mój mąż by nazwał wynalazki hehehe i na ostro:)))) musimy korzystać puki możemy:))))

Do góry