reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Witam poweekendowo i ja w dwupaku!

No i znowu tu tłoczno odkąd mamusie z maleństwami wróciły:D Ja też już chce!! Jutro mam termin..powiem szczerze, że krwawienia po badaniu ustąpiły, ale jeszcze czasem jakieś takie skrzepy zaobserwować można i co najlepsze chyba dopiero teraz odszedł mi czop bo to taki glut przezroczysty był. No i czekam...

Nie mam siły dziewczynki nawet pisać, na pewno którejś napisze jak coś sie wydarzy w końcu:) Jakbym się nie odzywała jednak wcześniej sama to wybaczcie! Odpoczywam!!! Ale podczytuje Was

Nowym mamą gratuluję, a do tych nierozpakowanych: NIE ZOSTAWIAJCIE MNIE SAMEJ:)

Uściski dla wszystkich:*

reklama
Dagisu z chęcia dotrzymałabym Ci towarzystwa ,ale ja ju zprzeterminowana i jajo juz znosze kiedy to nastąpi i nic i nic :(
Kochane ja też już bym chciała być w waszych klimatach , w czym dziecko kąpać , czy sie ulewa ,czy nocke przespało , a schizy mam ,że w brzuszku jeszcze moja mała siedzi.
Kasis ciesze sie ,ze wyszłas juz do domku i ze mały jednak nie jest owinięty :) .
Doris i Moriam fajnie ,że jesteście .
Kahaa ja tez nie mam pojecia czym by tu zwabic moja mała . Jednak czekam aż samo się potoczy, domyslam sie ze u mnie nic nie zadziała ot taki organizm ,zeby przyspieszyc.
Onesmile, Loliszka trzymam kciuki :)

Witam dziewczyny

Widzę,dużo mam rozpakowanych.życzę wszystkim nierozpakowanym dużo pozytywnego myślenia,wiary we własne siły,udanych rozwiązać i zdrowych pieknych dzieciaczków a mamom,które mają już maleństwa przy sobie - siły,snu i dużo zdrówka dla was i małych aniołków.

Pozdrawiam

no tych w dwupaku została garstka, dziewczyny musy jeszcze wytrzymać)))))niedługo nasze forum zamieni się w same mamusie z dzidziusiami:p)))

Dzięki dziewczyny ,że cieszycie się ze mną z braku pępowiny na szyi,ale wszystko wyjdzie w praniu po porodzie, przez tych lekarzy mam mętlik w głowie. Jeszcze na dodadek o czym wam nie mówiłam miałam mały przypał z lekarzem na oddziale , dzwoniłam do męża po badaniu usg z patologi i stałam kolo porodówki, i zaczęłam mu mówić ,ze jest różnica z ta pępowiną jeden tak mówi drugi tak i ze chyba nie lubią sie z Wrocławiem, a on w tym momencie wyszedł z porodówki i stwierdzi ze ja go zle zrozumiałam i ze wcale nie naśmiewał sie z lekarza z Wrocławia, świetnie pomyślałam tydzień przed porodem a tu taka wtopa, znając moje szczęście będzie mi odbierał poród.:((

Ostatnia edycja:
reklama
widziałyście info na gorącej???
MAMY DRUGIEGO FRANKA!!!

a moja zołza mała w ogóle nie chce spać...................... ja już nie mogę....................... oczy jak 5 zł i krzyk na całą chatę, bo szybko się nudzi i leżaczek i kołyska i na rączkach i doooooooooooooooooooooooooooooopaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bo już nie wiem jak ją uśpić na dłużej niż łaskawe 15minut!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry