Maga76
Fanka BB :)
Dagisu Tobie ślę w takim razie szczególnie buziolki i tulaczkija powoli się poddaje! I płaczę ciągle...
Na pocieszenie ci powiem, że wczoraj też sobie popłakałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dagisu Tobie ślę w takim razie szczególnie buziolki i tulaczkija powoli się poddaje! I płaczę ciągle...
No tak brałam fenoterol. 30.09. to był ostatni dzień jak brałam. o1.10 byłam u lekarza stwierdził skróconą szyjkę, rozwarcie na 2cm. Kiedy powiedziałam o bólach okresowych to powiedział, że to już tuż tuż i co i jajco!! Nie wyznaczał mi już nawet następnej wizyty. Powiedział, że spotkamy się w szpitalu. Wczoraj stwierdzilismy z małżem że brzuch mi się jeszcze powiększył i obniżył. Boli jak cholera - mały już nie ma miejsca!!
No trudno czekamy dalej...
lady a czemu mialoby byc "cos nie tak"?
A co do listy to ja tez zamiast skreslac to ciagle dopisuję .... grrrrr
bo biore pod uwage zakonczenie poprzedniej ciazy, tam tez bylo wszytsko okej okej i nagle pare dni pozniej bym trafila do szpitala i bylby plod obumarly i to wlasnie bylo w 38 tc, wiec teraz jestem jakby bardziej mentalnie na to przygotowana, chociaz od tej drugiej strony to chyba w ogole