reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Dzięki za miłe słowa dziewczyny, jestem super dumna z siebie za tę pochwałę położnej :-)

DZIULKA, no ręce opadają. Bardzo dobrze, że nie wzięliście tego kurnika. Zaorałabyś się kompletnie nosząc wózek na 7 piętro... MUSI się znaleźć coś lepszego! Mocno w to wierzę, że szybko dostaniecie nowe, fajne mieszkanie.

sugar, Twoja dzisiejsza noc do złudzenia przypomina moje ostatnie ;-). Spanie po 2 godziny i super radocha, jak się tego nazbiera z 6 godzin snu - wtedy już jestem zadowolona. A w dzień motorek w tyłku!

reklama
Hej dziewczynki !! Przepraszam że się tak długo nie odzywałam ale ledwo mam czas iść do łazienki przy mojej małej :))
Poza tym siedzieć na dupsku nie umiem jeszcze ... bo mnie tak poszyli że makabra - rodziłam z rozwarciem na 8 i ani rusz żeby mi się rozwarło całkiem więc położna miała w środku rękę i mi rozszerzała kości żeby główka spokojnie przeszła - więc mimo nacięcia i tak mnie rozwaliło jeszcze i w środku trochę potargało - mam poszyte naprawdę dogłębnie :)) Ale obsługa przy porodzie bardzo miła i naprawdę dobra więc nie mam na co narzekać.

Pozdrawiam was mocno i chyba nie nadrobię wszystkiego bo tyle tu przybyło od czasu gdy zniknęłam że heeeej ........................

dziewczyny smoniq sie do mnie odezwala. Maya urodzila sie 29 wrzesnia i nie jest z nia dobrze:-(. nie napisala mi nic poza tym, mowi, ze nie chce o tym mowic. zamierzam to uszanowac, ale prosze trzymajcie za nia wszystkie kciuki. nic wiecej nie mozemy zrobic, ale jakos wierze, ze pozytywne mysli moga troche pomoc.

o jejku...bardzo mocno trzymam za nia kciuki...
myslisz, ze moge napisac smsa,zeby sie trzymala?

nie wiem kochana, mnie wyslala maila na prv. pisala, ze nie chce teraz o tym rozmawiac, wiec sama nie wiem...

W takim razie jesli mozesz jej odpisac, ze mocno za nie trzymam kciuki i ze o nich mysle...I ze bedzie dobrze!

A ja wlasnie wrocilam od poloznej. Od rana boli brzuch jak na okres, ale slabiej niz 2 tygodnie temu. Wlasnie tez dzwonili ze szpitala, ze chca mi zrobic cesarke w ten czwartek, ale sie nie zgodzilam, bo wyraznie prosilismy po 17stym ( mamy bardzo wazny powod). No wiec teraz czekam na odzew i zobaczymy, czy ud sie im przesunac...

E-lona - bardzo wspolczuje synkowi i Tobie. Usciski dla Was.

Hej dziewczynki !! Przepraszam że się tak długo nie odzywałam ale ledwo mam czas iść do łazienki przy mojej małej :))
Poza tym siedzieć na dupsku nie umiem jeszcze ... bo mnie tak poszyli że makabra - rodziłam z rozwarciem na 8 i ani rusz żeby mi się rozwarło całkiem więc położna miała w środku rękę i mi rozszerzała kości żeby główka spokojnie przeszła - więc mimo nacięcia i tak mnie rozwaliło jeszcze i w środku trochę potargało - mam poszyte naprawdę dogłębnie :)) Ale obsługa przy porodzie bardzo miła i naprawdę dobra więc nie mam na co narzekać.

Pozdrawiam was mocno i chyba nie nadrobię wszystkiego bo tyle tu przybyło od czasu gdy zniknęłam że heeeej ........................

No w końcu jesteś:) Witamy:) Wszystkie tu martwiłyśmy się o Ciebie, jak tylko znajdziesz czas to pisz, pisz, pisz:)

No i oczywiście na zdjęcia małej czekamy:)

Witam popołudniowo :)

Nie mam jeszcze żadnych dodatkowyh informacji od pszczylaszczki :( Mam nadzieję, że już urodziła i teraz odsypia zarwaną nockę.
Za monimoni też trzymam kciukasy :)

Dzisiaj mega pracowity dzień : zakupy, sprzątanie, fryzjer i praca zawodowa :D robię wszystko, żeby nie myśleć i żeby czas pogonić do przodu.

dorisday sio na porodówkę ! Blokujesz kolejkę :D

A dla wszystkich pozostałych oczekujących rozdwojenia :) przesyłam pozytywne fluidki, dobry humor i mega optymizm !!! Byle do przodu :)

Witam dziewczyny. Również jestem pażdziernikową mamusią, czasami Was podczytuję, ale jakoś tak się fajnie zżyłyście ze sobą, że nie śmiałam się udzielać :)
Muszę Wam napisać, że jestem pod wrażeniem jak wspaniale zajmujecie się Swoimi pociechami, jak się wspieracie i się o siebie zamartwiacie. Naprawdę pozazdrościć.
Ja to mam jakomś traumę przed porodem, strasznie się boję, a ten dzień nadchodzi nieubłagalnie.
Pozdrawiam.

reklama
witam kochane:)
SPARROWKOT witamy po dlugiej nieobecnosci:))dodaj zdjecia malutkiej;))
MAGA ja dzis tez zamierzalam isc do fryzjera ale jakos mi sie nie chcialo..chyba dopiero jak urodze pojde bo nie moge sie zebrac hehehe.

Do góry