reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Dzień dobry Wszystkim :-)
Słuchajcie, Ulisia DALEJ RODZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ta to ma samozaparcie... Właśnie napisała że chyba już pęka i że pewnie skończy się cesarką.
Odpisałam że cc też jest dla ludzi, i że najważniejsze jest zdrowie Marcelka i jej, i że baaaaaaardzo mocno ja ściskamy!

Dorisday, wspaniale że coś się ruszyło! :-)

Ooo jaaa biedna ULISIA. Współczuję jej, że tak się musi z tym wszystkim męczyć :(
DORIS - to teraz już tylko patrzeć jak na porodówce zawitasz.
U mnie dzisiaj dzień leniucha. D. w końcu w domu, więc mamy trochę czasu dla siebie w końcu :-D

hej Dziewczyny
Ulisia trzymam kciuki bidulko
Iduś supcio ,że już zaczęłaś mam nadzieje ,że już jesteście razem z dzidzią
Doris super ,że się zaczęło :).Fajowo
Natolin wielkie gratki :)
Madlein ciesze sie ,ze już z nami i z syunusiem w domu:) .Trzymamy kciuki :).

Ostatnia edycja:
jaju biedna nasza Ulisia:( mi też pisała w nocy że dalej się męczy miałam nadzieje, że do rana to już mały będzie na tym świecie!!

A ja to zawsze pośpię jak już małż wstanie, całe łóżko moje i normalnie śpie jak zabita i wstać się nie chce:)

Dziewczyny jak zrobić, żeby mój suwaczek wyliczał wiek dziecka? Mój stoi w miejscu:confused:
może zrób nowy suwaczek?...

ale fajnie, że kolejne mamusie się rozpakowują~!

Ktoś tu pisał, że ani się obejrzę i z Olkiem na kolanach będę do Was pisała i co? Olek siedzi oparty o moje cyculki, razem sobie Was czytamy i piszemy :-). Wczoraj próbowałam uskutecznić karmienie przed laptopem, ale muszę jeszcze znaleźć patent na dobre podparcie piersi, żeby mieć jedną rękę wolną :)

Dobrze,ze Madlein sie odezwala w koncu i ze juz w domu. Jestem pewna, ze cala ta historia dobrze sie skonczy.

Ida - suuuuper, trzymam kciuki!!!!

A smoniq wciaz milczy :-(

Dzis podjelam meska decyzje i ide do fryzjera. Mialm zapuszczac wlosy, ale w sumie w krotszych wygodniej.

Efa - fajnie masz, ja niestety nie posiadam laptopa tylko biurko z kompem i chyba nie bedzie mi wygodnie z malym siedziec i klikac.

ulisia - juz blizej niz dalej! Trzymam kciuki!

emiliab - trzymajccie sie tam, bedzie dobrze. Lepiej byc pod opieka, niz denerwowac sie w domu.

Ulisia bidulka widzę,że chyba najgorzej i najdłużej się meczy, mogli by zrobić cesarke i dziewczyna by miała z głowy.

Onesmile Emilab bardzo dziękuje za dobre słowa i pozdrawia:)

Ostatnia edycja:
reklama
Myślicie, że to mogą byc takie jaja po tym oleju rycynowym?

Ja dziś czuję się już o niebo lepiej, jestem bardzo wdzięczna Bozi, że nie musiałam rodzic w tę najgorszą anginę.
Zaczynamy przekonywac Synka, żeby wychodził. Zaraz go naprostanglandynujemy ;-) A potem spróbuję metody "na frytkę".

Od przedwczoraj mam lekkie pobolewania jak na okres, ale na pewno nie przypomina to skurczy. Wieczorem miałam takie zakucia, jak piorun czy przeszycie błyskawicy, podobne do moich bóli na endo- takie parcie między pochwą a odbytem, aż się raz wydarłam- bardziej z zaskoczenia ;-)

Do góry