reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
witam dziewczynki!
ja dzis spac nie moge... Budza nas tu o 6.00 na pomiar cisnienia i takie tam, pozniej mozna sie jeszcze kimnac na 2 godzinki, ale mnie cos to nie wychodzi:(
kazdy dzien pobytu znosze coraz gorzej,coraz bardziej tesknie za domem...prosze Maurunie,zeby sie pospieszyla:) mam nadzieje, ze nie przenosze...!

madlein-super, ze sie odezwalas! Gratuluje synusia i trzymam kciuki, zaby wylew wchlonal sie calkowicie!
Umknelo mi pewnie, ..W jakim szpitalu lezeliscie?

Witam Panie na Forum. Jestem (jak to ładnie tu określacie) małżem Idy. Chciałbym tylko powiedzieć, że moja małżonka jest na porodówce. Zawiozłem Je około 3 ze skurczami co 3 min. Pozdrawiam i życzę wszystkim Wam powodzenia. Jak coś będę wiedział więcej to napiszę.

Ojjjj jak milo, małż Idy nam zdaje relacje.
Proszę zatem przekazać pozytywne fluidy Idzie oraz duzo siły i zyczonka ,zeby szybciutko i bezbolesnie poszło!!!!! TRZYMAMY KCIUKI

A jak tam Natolin? A Ulisia - bidulka urodzila juz chyba?

Ja melduję ,że bylam dzis u mojej połoznej w szpitalu na takie sprawdzonko przed moim pobytem. Ktg i badanie szyjki. I bardzo miło mi sie zrobilo jak powiedziala ,ze coś sie ruszylo :-).
We wtorek byla głucho i ciemno , a dziś rozwarcie na palec :-) - mówila ,ze dotyka już główki dziecka. hehe.
Wreszcie jakies pozytywne wiadomości u mnie.

reklama
Do góry