reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Hmmm, ale nawet jesli jest w szpitalu, to nie ma komorki? Kurcze, mam nadzieje, ze sie odezwie na dniach...

Jesli chodzi o moja nieszczesna cesarke, to niestety do tej pory nie ustalono terminu. Dzwonie codziennie i codziennie mowia co innego. Wczoraj, ze nie ma konsultanta a dzis, ze W OGOLE nie ma wzmianki nigdzie, ze ja czeakm na cesarke...Burdel w komunikacji sekretarki z oddzialem. Ale poniewaz sekretarka skonczyla dzis prace wczesniej, nie mogli juz sie dzis z nia skontaktowac i kazali dzownic w poniedzialek...Powoli trace do nich serce.

no poczekajmy jeszcze pare dni, moze sama sie odezwie, choc zaczynam sie niepokoic.
a co do burdelu - powiedzialabym, ze to typowe! tak po brytyjsku - take it easy, nie dzis, to jutro, mamy czas.

no przynajmniej madeline sie odezwala. witaj z powrotem. trzymamy dalej ciuki za maluszka.

Ostatnia edycja:
W tym szpitalu, w ktorym mam rodzic, maja jakies obrodzenie. Ponoc nawal porodow, w srode ordynator powiedzial mi,ze cesarki maja juz zarezerwowane na kolejne 3 tygodnie i ze ciagle przybywa kobiet. Zaczynam sie bac, jak to wszystko bedzie wygladac. Ale mimo wszystko ten szpital ma bardzo dobra opinie i rodzilo w nim kilka moich znajomych, wszystkie bardzo zadowolone z opieki. Coz, zobaczymy w poniedzialek. Chcialabym juz poznac termin. Nie chce sie dowiedziec 2 dni przed.

A Twoje dziecie obrocone? Gdzie bedziesz rodzila?

reklama
moje juz od dawna w odpowiedniej pozycji, chociaz jeszcze nie wlazl do kanalu rodnego. co prawda pare dni temu taka wielka gula mi wystawala na boku, a potem poszla w gore, ale mam nadzieje, ze to nie byla glowka.
a bede rodzila w najblizszym szpitalu, mam jeszcze do wyboru izbe porodowa, troche sie waham, bo tam jest naprawde super opieka,, zerowe oblozenie, polozna do calkowitej dyspozycji, ale jak tylko cos sie dzieje to musze cie transportowac do szpitala, bo tam nawet lekarza nie ma.

Do góry