No pewnie do końca to nie jest takie okej bo olejek jak każdy środek przeczyszczający strasznie podrażnia żołądek i jelita. Dokładnie nie wiem, nigdy go nie stosowałam.A nie wydaje się Wam, że gdyby to było takie OK, to lekarze zamiast indukować, zakładać balony, itd. kazaliby pic olej rycynowy?
reklama
ulisia
chustomama :)
A nie wydaje się Wam, że gdyby to było takie OK, to lekarze zamiast indukować, zakładać balony, itd. kazaliby pic olej rycynowy?
A Ciebie co ugryzło? Przecież nie musisz wcale tego pić jeśli nie chcesz. Nikogo nie namawiam. Jestem zwyczajnie zdesperowana.
Melduję, że po niecałych 3 godzinach od wypicia nie przeczyściło mnie, ale nadal plamię, już bez skrzepu, taką bladą, brązowawą krwią.
ptaszyna83
Fanka BB :)
Dziewczyny bardzo boli mnie zawiane ucho czy moge wziasc paracetamol?
ulisia
Dziewczyny bardzo boli mnie zawiane ucho czy moge wziasc paracetamol?
tak
kasis
cześć dziewczynki wieczorowo
))
Właśnie wróciłam z porodówki heheh sale puste nic sie nie dzieje u nas, miałam zmierzone tętno małego i wszystko gra
ulzyło
))
W czwartek za tydzień idę już do szpitala, i zobaczymy co będzie się działo
będę przynajmniej pod kontrola i nie będę się stresować ta podwójna owiniętą pępowiną.
Ulisia trzymam kciukasy,żeby w końcu ruszyło!!!!
Ptaszyna ja tez miałam niedawno ból ucha,mialam jakieś kropelki to zastosowałam i pomogło ,otium sie nazywało
Właśnie wróciłam z porodówki heheh sale puste nic sie nie dzieje u nas, miałam zmierzone tętno małego i wszystko gra
W czwartek za tydzień idę już do szpitala, i zobaczymy co będzie się działo
Ulisia trzymam kciukasy,żeby w końcu ruszyło!!!!
Ptaszyna ja tez miałam niedawno ból ucha,mialam jakieś kropelki to zastosowałam i pomogło ,otium sie nazywało
cześć dziewczynki wieczorowo))
Właśnie wróciłam z porodowki heheh sale puste nic sie nie dzieje u nas, mialam zmierzone tętno małego i wszytsko graulzyło
))
W czwartek za tydzień idę już do szpitala, i zobaczymy co będzie się działobędę przynajmniej pod kontrola i nie będę się stresować ta podwójna owiniętą pępowiną.
Dobrze, że będziesz pod kontrolą! Przynajmniej będziesz spać spokojnie po codziennym sprawdzaniu serduszka
Ulisia - informuj
ulisia
u mnie są dodatkowo skurcze... takie prawie że regularne, ale... nie mocne. i coś za częste - średnio co 3-4 minuty wychodzi, już od pół godziny. ale nie są mocne. są wyraźnie odczuwalne ale nie mocne.
obawiam się, że to jeszcze nie to. ale bardzo chciałabym.
obawiam się, że to jeszcze nie to. ale bardzo chciałabym.
kasis
Dzięki moni
)) muszę sie jakoś jeszcze ten tydzień przemęczyć i obserwować ruchy, kolejne mierzenie tetna mam w niedziele, a później we wtorek i czwartek szpital
)))
Ulisia a może się właśnie rozkręca, kto wie
)))
Ulisia a może się właśnie rozkręca, kto wie
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
My zaczynamy dzień o 6 rano.
Dziewczyny z dzieciaczkami jak wygląda dzień Waszego malca? Ja to taka niedoświadczona matka jestem i czasem mi się wydaje że on nie może tak tylko jeść i spać i czasem poleżeć z otwartymi oczami heh.