reklama
onesmile
Świat według Pafffcia
Onesmile daj znać jak już poznasz datę cc.QUOTE]
Powiedzieli mi,ze oddzwonia...Chyba ocipieje.
Witam mamusie.
Śpieszę donieść że 03.10.2010 urodziłam córkę Ewę, prośba do Loliszy aby mnie dopisała na listę rozpakowanych, waga "małej" 4200gr, długość 59cm, poród siłami natury.
Powiem Wam że poród był batdzo szybki w pół godziny miałam z 5 cm na 10 cm rozwarcie a od pierwszego skurczu do urodzenia upłynęło 4 godziny. Szpital na Galla okazał się znowu na +6 wszystkie mamy z sali też go tak oceniły, zwłaszcza jedna która rodziła już na Żeromskiego.
Sam poród opiszę później. Zmykam do mojego pierworodnego
Pozdrawiam
Śpieszę donieść że 03.10.2010 urodziłam córkę Ewę, prośba do Loliszy aby mnie dopisała na listę rozpakowanych, waga "małej" 4200gr, długość 59cm, poród siłami natury.
Powiem Wam że poród był batdzo szybki w pół godziny miałam z 5 cm na 10 cm rozwarcie a od pierwszego skurczu do urodzenia upłynęło 4 godziny. Szpital na Galla okazał się znowu na +6 wszystkie mamy z sali też go tak oceniły, zwłaszcza jedna która rodziła już na Żeromskiego.
Sam poród opiszę później. Zmykam do mojego pierworodnego
Efa
Fanka BB :)
Podobnie jak nie biore pod uwage zadnego baby blues, juz zapowiedziałam przyjaciólce ze jakbym zaczęła skowyczec to ma mna wstrząsnąć, mój M powiedział tylko miedzy wierszami "nie miej TEGO" na co odpowiedziałam ze nie zamierzam a nawet jesli to szczyt przypada na 3 dobe wiec bede jeszcze w szpitalu to chociaż jego ominie![]()
Jaaaasne, teoria teorią, założenia założeniami, ale zobaczysz, jak Cię walną hormony, to poczujesz się jak ostro naćpana. I nic nie pomoże. Chyba, że będziesz w tych kilku procentach kobiet, które to omija. Czego Tobie loliszka serdecznie życzę. I wszystkim naszym dziewczynom też :-*
karen, gratulacje! Piekne imię malutkiej :-)))
Ostatnia edycja:
dorisday2512
10.10.10 się zbliża. Ciekawe której maluszek sobie ją wybierze.![]()
Ja juz się nie łudzę.
![Zadziwiona(y) :confused2: :confused2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/confused8gj.gif)
![Sorry :sorry: :sorry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sorry2.gif)
Mój to może na święta zechce wyjsc.
onesmile
Świat według Pafffcia
No chyba komus zrobie dzis krzywde. Wlasnie dzwonili ze szpitala, ze nie moga mi dzis podac terminu, bo nie ma konsultanta i zeby dzwonic jutro kolo 14stej...
Kolejna doba czekania...
karen - gratuluje!
Kolejna doba czekania...
karen - gratuluje!
Ostatnia edycja:
dorisday2512
No chyba komus zrobie dzis krzywde. Wlasnie dzwonili ze szpitala, ze nie moga mi dzis podac terminu, bo nie ma konsultanta i zeby dzwonic jutro kolo 14stej...
Kolejna doba czekania...
ehhh i kolejna doba stresu... mam nadzieje ,ze jednak jutro juz wszystko bedzie jasne :-)
Karen malutka wcale nie taka malutka, wow. Gratuluję :-)
Chodzi Ci o Boże Narodzenie czy Wielkanoc?Ja juz się nie łudzę.
Mój to może na święta zechce wyjsc.
![Laugh2 :laugh2: :laugh2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh2.gif)
Karen gratuluję i dużej dziewczynki i szybkiego porodu.
Onesmile to czekanie jest najgorsze.
A mnie mój mąż nie zabrał na wycieczkę, tzn pojechał z synem do lekarza, a ze mną wolał nie ryzykować, żebym się nie zaraziła. A ja tak chciałam się przejechać. Teraz trochę zła jestem, bo nastawiłam się na wyjazd. Może jutro się uda po piekarnik wyskoczyć.
reklama
dorisday2512
E-lona fajnie mi życzysz :-) , ale jak na Boze Narodzenie nie wyjdzie to go sama wyciągnę!
Widze ,ze u Ciebie tez szpital w domu. U mnie dzieć tez z grypą siedzi.
Słuchajcie a co tam ze Sparrowkot. Czy odzywala sie ostatnio???
Widze ,ze u Ciebie tez szpital w domu. U mnie dzieć tez z grypą siedzi.
Słuchajcie a co tam ze Sparrowkot. Czy odzywala sie ostatnio???