reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
oj, moni.... jak nienawidzę szpitali, tak chyba bym MINIMUM zadzwoniła na IP i spytała co oni na to.... chyba że niedaleko to nawet dupę w troki bym zebrała i podjechała... a standardowe jakie masz????????

No właśnie wiem, że jak pojadę to mnie zatrzymają na pewno :/

Standardowo mam 120/75, 130/80. Niby niewiele się podniosło. Sama nie wiem. Poczekam jeszcze z godzinkę. Jak nie przejdzie to chyba pojadę.

Moni ja standardowo mam takie ciśnienie jak Ty (to standardowe). Wczoraj właśnie rozmawiałam z ginem na temat ciśnienia i powiedział, że jak tylko dolne przekroczy 90 to powinnam zgłosić się do szpitala, w każdym razie napewno zadzwoniłabym czy to do swojego gina czy na IP.

Tak mysle o tej Madlein i strasznie mi przykro. Kurde ,ze ten facet to taki baran. Jak ona ma miec sile .... ehhhh , szkoda ze nie mozemy jej jakos pomóc ;-(
Trzymam mocno kciuki za jej synka i zeby ona sama wytrwala w tym wszystkim .

Monimoni jak nie chcesz jechac na IP to koniecznie monitoruj to cisnienie. Dawaj nam tu znac jak cos.

moni zadzwon do lekarza lub na IP nie ma na co czekać.. nadciśnienie w ciązy to naprawde nie przelewki... mi lekarz nie kazała czekac wogole czy spada tylko jechac do szpitala... przy 140/90 dostałam skierowanie i mialam isc w pon chyba ze chociaz raz bedzie cisnienei 150/100 to wtedy od razu na IP

reklama
a ja dzisiaj jak położna mierzyła miałam 135/90 i nikt jakoś się tym za specjalnie nie przejął, więc teraz to już sama nie wiem co myśleć :(
oby u Ciebie było OK!

fasolkania gratuluję takiego szybkiego porodu!

Ostatnia edycja:
Do góry