reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

:Sheridanka :-)

Jak w końcu z tym goleniem? Pas startowy też zlikwidować?

Muszę się Wam pożalić. Gardło mnie nawala na maksa, dostałam antybiotyk. A do tego nerka nawala niemiłosiernie... :unsure::unsure:

reklama
Dziewczynki trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty.
Ulisia za Ciebie tez zeby sie już zaczeło :0
Kasis przykro mi ,ze maluszek owinięty ,działaj jutro i pisz co i jak.

Ja właśnie zrobiłam próbe mojemu M. bo oczywiscie juz chrapie u mojego boku a chciałam mu pokazać co mała robi z moim brzuchem i raz ,drugi ,trzeci , potrzasam nim i nic , i krzyknelam chlopie rodze i zadziałało haha, od razu na równe nogi się zerwał:). Dobrze ,że nie krzyknął, bo zawsze ma coś do powiedzenia jak niepoważna jestem, ale tym razem nic a nic i oczywiście popatrzył zaspanym okiem na brzuch i obrócił sie na drugi bok i znowu chrapie. Ah te chłopy

Ps. A Sheridan z kostkami lodu ,ahhhhh pyszności już nie mogę się doczekać

Oj zimnego piwka to ja już od dawna bym się napiła... dużo...dużo...
parę łyków to nawet nie próbuję, tylko smaka robi a poza tym zawsze z tyłu głowy mi coś mówi, że jednak mogłoby zaszkodzić.
Już niedługo, już niedługo ;)
A tego Sheridana tak reklamujecie, to może też kiedyś spróbuję ;)

mmmm mi też smaka narobiły :p
Sheridian nigdy nie piłam, ale już zapuściłam oko w google:p
Mi wszystkie objawy wyjechały na wczasy więc wnioskuję tak jak już pisałam, że się przeterminuje tfu tfu

Trzymam oczywiście i ja za Was kciukasy:) co do pępowiny to tak mi się przypomniało, że mała mi pisała po porodzie w smsie że jej Łukaszek miał szelki z pępowiny. I tak apropo chciałam zapytać, czy ktoś wie cokolwiek o niej? Jak się czuje i kiedy wraca do wstrętnej teściowej:/ Ciekawa jestem mega jak teraz gdy mały już na świecie będzie traktować i swojego syna i małą mi.

Dobra już nie bałamuce. Spać pewnie nie zasnę, bo drzemkę sobie urządziłam po 18ej.
Małż był dzisiaj pytac w aptece o te papierki lakmusowe o których ulisia pisała, ale kobita powiedziała, że wycofali je z aptek (najlepsze jest to że mąż wiedział, że mu nie uwierzę bo coś naściemnia i poprosił kobietę żeby mu na kartce z pieczątką napisała o tych papierkach:p) - CZUB:d przy okazji pogadał z nią o tych wodach i farmaceutka powiedziała, ze na pewno będę wiedziała kiedy zacznę rodzić i lepiej dla dziecka, żeby wody odeszły w szpitalu bo łatwiej urodzę i tyle...
To dobranoc...

reklama
GARDŁO mnie tak nawala, że obudziłam męża i wysłałam do apteki po jakieś tabletki p.bolowe do ssania i.... UWAGA!!! w 100tyś. mieście nie ma apteki czynnej po północy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ku....wa! Jaja jakieś!

Do góry