reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Kahaaa - ja Cię podziwiam pracować do samego końca.

Lolisza - gratuluję! Pokazałaś lekarzom, że jesteście silni i Ty i Franek! :*

Pogoda dziś do duszy! Pada i pada. Nie mam zamiaru dziś wychylać nosa z domu :)

reklama
Witam porannie

dziewczynki piekne suwaczki 37tc, ja jutro bede taki miala:-)

Sparr- mysle ze ze wszytskim mozna sie dogadac, dograc terminy, ja wiem ze porod to nie zakupy, ale podobnie jak ty nie moge pozwolic sobie na dluzsze nieobecnosci i bede chciala pojsc w pt a wyjsc w pon, jestem pewna ze sie wszytsko pieknie ulozy, a na razie doszlam do wnoisku ze trzeba odpuscic troche, bo strasznie sie tym denrwuje, jak to bedzie, wiec zapominamy o tym ze juz niedlugo moga nas uziemic w szpitalu i cieszymy sie tym ze nas tam nie ma:-)

Kaha- dzielna kobieto, 4 dni to krocej niz myslisz!!!

o faktycznie ladygab ty jedyna jestes za nami, chyba na sam koniec pazdziernika to juz nikt nie ma terminu. chociaz zaloze sie, ze i tak ty wczesniej zobaczysz swoja corcie niz ja mojego synka.
a co do 4 dni to jest to strasznie duzo... zdecydownie wiecej niz 4 miesiace..............

moj M powiedzial,ze w jednych spodniach to moge chodzic po urodzeniu,a ja na to: cos ty!! wszystkie ciuchy zloze w kupke i oficjalnie podpalę.. Nie mam w czym chodzic w takie zimno..Marze zeby pojsc do sklepu i kupic sukienke, ale pamietam,ze nawet jak szybko rozmiar u mnie wrocil, to w biuscie bylam wieksza, wiec dawne ciuchy jeszcze nie podczas karmienia .
Ostatnio weszlam do jakiego sklepu, to pani nawet do mnie nie podeszla

ciekawe czy nowe dzieciaczki juz sa,
u nas tez pada, wyszlam do sklepu po bulki i mi parasol polamal wiatr, wogole nie mam w co sie ubrac i wygladalam jak strach na wroble (wlasnie paszczylaska ja sie tez w nic nie mieszcze, straszne to) a na plan dnia, ubieram lozeczko, moze jak je maly zobaczy przez brzuch to zapragnie juz po tej stronie byc ;)
kahaaa to tylko 4 dni

ja tez juz nie moge patrzec na ciuchy ciazowe, czesc juz zapakowalam do wora i tylko czekam, zeby prace skonczyc i dopakowac reszte. zostawie jedne dzinsy i oficjalnie zostane dresiara.

Hej dziewczyny,

Niby robiłam badanie moczu 1,5tyg temu i było ok ale jutro powtórzę koniecznie na obecność białka. Jakie jeszcze badanie musiałabym zrobić w związku z moją opuchlizną? Ciśnieniomierz babcia mi dzisiaj dowiezie także będę badała kilka razy dziennie, norma do 140/90 tak? Boję się strasznie... ale mam nadzieję, że ta opuchlizna to tylko zatrzymanie wody...

o faktycznie ladygab ty jedyna jestes za nami, chyba na sam koniec pazdziernika to juz nikt nie ma terminu. chociaz zaloze sie, ze i tak ty wczesniej zobaczysz swoja corcie niz ja mojego synka.
a co do 4 dni to jest to strasznie duzo... zdecydownie wiecej niz 4 miesiace..............

na pewno urodze m-dzy 15 a 22 pazdziernika, chyba ze cos wczesniej sie bedzie dzialo, ale nie planuje

reklama
Oj dziewczynki wiem co czujecie. Niby nie mam aż tak wielkiego brzucha ale ogólnie czuję się grubo. Na twarzy też wyglądam jak księżyc w pełni i drugi podbródek mi się zrobił. Grrr. W dodatku ciągle jem :angry:
A jak założę kurtkę przeciwdeszczową (dobrze że brzuch się w nią mieści) to czuję się wyjątkowo nieatrakcyjnie. Dodatkowo chód kaczki i ogólnie rewelacja :tak:
Ostatnio jak byłam w markecie i wszędzie dookoła widziałam same laski to czułam się strasznie. Niezgrabnie, grubo i ogólnie źle. I ubrana jak własna ciotka.

Do góry