Efa
Fanka BB :)
Oj dopadł mnie stres, dopadł... Rzeczywiście, najlepiej chyba poleżeć. Idę do wyrka. Buziaczki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj dopadł mnie stres, dopadł... Rzeczywiście, najlepiej chyba poleżeć. Idę do wyrka. Buziaczki!
Buu... no i zaczynają mi się robić rozstępy na brzuchu... co ja mam z nimi zrobić? Bo teraz póki są maleńkie to jeszcze jest szansa... a potem to już tylko zostanie dermabrazja i spłycanie dermatologiczne...
pomocy :-(
Witajcie
Przepraszam ze dopiero teraz pisze ale kilka spraw sie na to zlozylo. Po pierwsze mam gosci z Polski co naprawde bylo dobrym pomyslem. Bo jakos czas mija w milej atmosferze.
Bardoz mi milo ze o mnie jeszcze pamietacie))) Jeszcze raz dziewczyny dziekuje za wsparcie.
My nadal czekamy na porod i wtedy okaze sie co maszej malutkiej dolega. Martwimy sie ale wiem ze na dzien dzisiejszy nie jestesmy w stanie nic zrobic jedynie wiara.
Odezwe sie sie wkrotce ...tyle napisalyscie przez te ostatnie dni ze musze nadrobic czytanie.
pozdrawiam laseczki
Ja już ponad dwa tygodnie chodzę bez czopa. I wyglądał dokładnie jak u Efy! Wychodził po kawałku, całe dwa dni... A porodu ani widu ani słychu :-(a moze to nie byl czop u ciebie?bo troche nieprawdopodobne zeby az dwa tygodnie bez czopa chodzic...
Aaaale mnie łeb napiernicza! APAP trochę pomógł, ale ogólnie to skupić się nie mogę na niczym. I już mnie nawet power opuścił. A akcja żadna się nie rozkręca - myślę, że to jeszcze nie dzisiaj
.
sparrow - a to wierzganie to nie nerwowe? Wiesz, ze stresu przed zblizajacym sie porodem?
Moni ,ponieważ jestes moderatorem a Loliszy nie ma może Ty uzupełnisz dane w rozpakowanych? bo to troje dzieci nie wpisane, a Loliszka może nie ma neta albo wylądowała w szpitalu.
Oj pomyłka przepraszam Loliszka wpisała dziś dwie ostatnie kruszyny na listę, zwracam honor![]()
Dzisiaj o 16 edytowała wpisy tak więc chyba jest ok ,może po prostu nie ma weny twórczej na siedzenie przed kompem ,albo źle się czuje lub spędza miło czas z mężusiemP