Efa
Fanka BB :)
Na razie nic się nie rozkręca. Jakieś nieregularne skurczyki. Ja zapindalam po domu, na drabinie lustra myję, zaglądam ze szmatą w najciemniejsze kąty, w ogóle zakurzyłam cały dom kadzidłem (w newralgicznych dla mnie chwilach palę w domu zawsze kadzidło "hunk" - takie czasami można spotkać w kościołach prawosławnych). To mnie uspakaja i "oczyszcza" atmosferę. W ogóle ten czop mi odlazł zaraz po ogoleniu muszelki, jakoś rano mi to golenie przyszło do głowy. Zaraz potem chciałam się "na zapas" wysiusiać i zamiast wycisnąć siuśki, wycisnęłam czopa, pfrrrhehe. Nie był ani krwawy, ani nic - taki mleczny, dosyć gęsty, bezwonny, dość spory, długi smark ;-).
W ogóle to mam dużo energii, boli mnie głowa i mam niesamowitego nerwa. Na wszystkich tylko bym warczała (znaczy na męża powarkuję w realu, na resztę rodziny na Skypie). Słucham głośno online RMF MAXX, więc tym bardziej się nakręcam i jakoś ten czas leci.
W ogóle to mam dużo energii, boli mnie głowa i mam niesamowitego nerwa. Na wszystkich tylko bym warczała (znaczy na męża powarkuję w realu, na resztę rodziny na Skypie). Słucham głośno online RMF MAXX, więc tym bardziej się nakręcam i jakoś ten czas leci.