reklama
Nina współczuję Ci problemów. Mam nadzieję, że ten ostatni lekarz zna się na rzeczy i rzeczywiście nie jest to nic poważnego. Waga malucha imponująca. Ciekawe ile by wyniosła w 40 tyg.
Fasolkaania ja bardzo proszę o posprzątanie u mnie. Tylko uprzedzam, że szybko nie skończysz.
Ja też teoretycznie termin mam pod koniec października i szczerze powiedziawszy nie spieszy mi się do rozpakowywania.
Fasolkaania ja bardzo proszę o posprzątanie u mnie. Tylko uprzedzam, że szybko nie skończysz.
Ja też teoretycznie termin mam pod koniec października i szczerze powiedziawszy nie spieszy mi się do rozpakowywania.
sparrowkot
Fanka BB :)
jestem dziewczynki jestem - sobie czytam co jakiś czas bo tak szybko piszecie ... A humoru nie mam to i nie chcę psuć waszych nastrojów
Kochane wszystkie te z problemami - nie zamartwiajcie się - wszystko się ułoży DONT WORRY BE HAPPY !!!
A co do mnie ? Smutek, doła mam i w dodatku nic na poród nie wskazuje to już mnie dobija całkiem i już........
Kochane wszystkie te z problemami - nie zamartwiajcie się - wszystko się ułoży DONT WORRY BE HAPPY !!!
A co do mnie ? Smutek, doła mam i w dodatku nic na poród nie wskazuje to już mnie dobija całkiem i już........
Efa
wiecie co, cobym sie nei zdziwila jak wroce ze szpitala ze na forum bedzie jedna albo dwie laski ktore maja terminy na koniec pazdziernika .... jak teraz sie zaczelo rozpakowywanie i juz pewnie poleci jak po sznureczku)))))) EFA -pamietaj, rodzisz w poniedzialek razem ze mna
)))
No się staram, staram jak mogę. O tej samej godzinie rodzimy, co nie? Wszystkie domowe przepisy na wywołanie porodu uskuteczniam
sparrowkot
Sparr- zycze poprawy humorku, ja mialam wczoraj podobnie, nikt podejsc nie mogl, ech, a okienka umyte??? podlogi??? mezus dzielnie dziala???;-)
oooooh .... okien to ja nigdy nie myłam to jest rola mojego męża
Efa - olej rycynowy - kilku osobom jakie znam pomógł ja jeśli nie urodze narazie to w następnym tygodniu się za niego biorę
Efa
Sparrow, ale olej rycynowy to na przeczyszczenie jest, hehehehe
reklama
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Głupi mi chyba pomysł do głowy wpadł. Pomyślałam,że może jak urodzę to pojadę z młodym do mnie do rodzinnego miasta. Chociaż na tydzień,żeby tylko nie siedzieć tutaj, bo jak mówiłam Wam już- szykuje się tutaj ślub, teściowa z tego co podsłyszałam posprowadza tutaj multum ludzi do mieszkania, a przecież ona się wstydzi tego niby bezślubego dziecka swojego syna ( bo ślub cywilny to nie ślub), więc hmm... ale z drugiej strony nie chce męża tutaj zostawiać, on tu pracę ma no i on bardzo oczekuje już swojego syna a ja mu zabrałabym go
Nie no to chyba głupi pomysł.