reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Roxannka- to pewnie we dwie zostaniemy, na forum bo jak pomysle ze mam m-c czekac tomi sie to wydaje taaaaaaaaaaaaaaaaaaaak dluuuuuuuuuuugo ze nigdy nie nadejdzie

reklama
Nina współczuję Ci problemów. Mam nadzieję, że ten ostatni lekarz zna się na rzeczy i rzeczywiście nie jest to nic poważnego. Waga malucha imponująca. Ciekawe ile by wyniosła w 40 tyg.
Fasolkaania ja bardzo proszę o posprzątanie u mnie. Tylko uprzedzam, że szybko nie skończysz. :)

Ja też teoretycznie termin mam pod koniec października i szczerze powiedziawszy nie spieszy mi się do rozpakowywania.

jestem dziewczynki jestem - sobie czytam co jakiś czas bo tak szybko piszecie ... A humoru nie mam to i nie chcę psuć waszych nastrojów
Kochane wszystkie te z problemami - nie zamartwiajcie się - wszystko się ułoży DONT WORRY BE HAPPY !!!

A co do mnie ? Smutek, doła mam i w dodatku nic na poród nie wskazuje to już mnie dobija całkiem i już........

Sparr- zycze poprawy humorku, ja mialam wczoraj podobnie, nikt podejsc nie mogl, ech, a okienka umyte??? podlogi??? mezus dzielnie dziala???;-)

wiecie co, cobym sie nei zdziwila jak wroce ze szpitala ze na forum bedzie jedna albo dwie laski ktore maja terminy na koniec pazdziernika .... jak teraz sie zaczelo rozpakowywanie i juz pewnie poleci jak po sznureczku:))))))) EFA -pamietaj, rodzisz w poniedzialek razem ze mna:))))

No się staram, staram jak mogę. O tej samej godzinie rodzimy, co nie? Wszystkie domowe przepisy na wywołanie porodu uskuteczniam :D

no działajcie dziewczynki macie jeszcze w sumie dwa dni:)a dużo można zrobić przez tyle godzin, moja przyjaciółka umyła przed porodem wszytskie schody w bloki 4 piętrowym, no nie mogłam się nadziwić eheeh

Sparr- zycze poprawy humorku, ja mialam wczoraj podobnie, nikt podejsc nie mogl, ech, a okienka umyte??? podlogi??? mezus dzielnie dziala???;-)

oooooh .... okien to ja nigdy nie myłam to jest rola mojego męża :) podłogi to mopem maznę i odkurzam wykładzinę.. nuda bo nic mi się nie chce juz mi minęło to jak latałam i ciągle coś wymyślałam ... na grzyby bym chciała jutro iść ale nie ma kto mnie do lasu podwieść i przywieść ;)

Efa - olej rycynowy - kilku osobom jakie znam pomógł ja jeśli nie urodze narazie to w następnym tygodniu się za niego biorę :D

reklama
Głupi mi chyba pomysł do głowy wpadł. Pomyślałam,że może jak urodzę to pojadę z młodym do mnie do rodzinnego miasta. Chociaż na tydzień,żeby tylko nie siedzieć tutaj, bo jak mówiłam Wam już- szykuje się tutaj ślub, teściowa z tego co podsłyszałam posprowadza tutaj multum ludzi do mieszkania, a przecież ona się wstydzi tego niby bezślubego dziecka swojego syna ( bo ślub cywilny to nie ślub), więc hmm... ale z drugiej strony nie chce męża tutaj zostawiać, on tu pracę ma no i on bardzo oczekuje już swojego syna a ja mu zabrałabym go :( Nie no to chyba głupi pomysł.

Do góry