ulisia
chustomama :)
Dokładnie. I obiecywała jakąś relację :-)To chyba Rzutce odeszły wody o ile dobrze pamiętam?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie. I obiecywała jakąś relację :-)To chyba Rzutce odeszły wody o ile dobrze pamiętam?
Przynajmniej masz pretekst![]()
wiecie co, cobym sie nei zdziwila jak wroce ze szpitala ze na forum bedzie jedna albo dwie laski ktore maja terminy na koniec pazdziernika .... jak teraz sie zaczelo rozpakowywanie i juz pewnie poleci jak po sznureczku)))))) EFA -pamietaj, rodzisz w poniedzialek razem ze mna
)))
Mała mi nie bój się kara jeszcze te małpy spotka. Nie należę do osób, które umieją się wepchać tam czy siam, ale będąc tam na dodatek sama to chyba bym miała w dupie małpy i weszłabym bez skrupułów.
A jeszcze odnośnie Twojej teściowej, jak nie mogłam wczoraj zasnąć to tak sobie myślałam o Tobie, o Was - ja nie dałabym rady tak żyć. Już dawno psychicznie bym wysiadła. Także pełen podziw. Tylko nie wiem czy to jest dobre dla całej waszej trójki. Przecież można ześwirować!!!
Mówicie, że coś zaczyna się dziać - i to same cesarki! Jezu ja to też chciałabym mieć już to chyba za sobą. Chyba bo kurde z drugiej strony boje się że sobie z maleństwem nie poradze i to też mnie przytłacza!!