dobranocka
podwójna październikówka!
Sparr, ja mieszkam we Wrocławiu, więc jeśli mogę jakoś pomóc to daj znać :* Uszy do góry!Efa dziekuję ale to we Wrocławiu kancelaria nie mam jak tam pojecchać abolutnie ...
Modlę się za Ciebie Kochana!
Juz to widzę...:to moze ja laptopa zabiore na porodowke zebyscie za mna nie plakaly w razie cos?? nawet jakby cc mi robili to se bede pisac do was))) co wy na to
)))
Położna:
- przyyyyyyj kobieto!
Dziulka:
- moment, bo muszę odpisać na forum
Położna:
- zostaw kompa babo!
Dziulka:
- &^$(!^(@*!&!_($+_@(_*)*&(^@*&%!_(#+@_!$(+@@@ (OCENZUROWANO) Jeszcze chwilkę....
Wróciłam. Dzięki za kciuki. Wychodzi na to że coś powoli się rusza - szyjka podobno przepuszcza palec. Lekarz obstawia że urodzę za tydzień. Zobaczymy - ja bym chciała szybciej... Maluch waży już 3770g.
Piękny dzidziuś!
Poszłam dzisiaj na USG prywatnie. Zmierzyłam małą i... Maszyna pokazuje 2650g ale lekarz powiedział, że to chyba skalowane na chińczykach było, więc tak naprawdę dziecko ma ok 2800g. Dzięki Bogu! Tak sie bałam że jest za mała jeszcze... Bo wczoraj po tym całym sprzątaniu (chyba nigdy wcześniej tak nie odpucowałam całej chałupy!) miałam skurcze co 18minut, ale przeszło. Poza tym cały czas od wczoraj ze mnie coś wylatuje (fragmenty czopa - pewnie resztki tego co wcześniej wychodziło). Krwi nie ma, ale rozwarcie jest. Brzuch twardy. Pełnia jutro... No zobaczymy jak pójdzie. Mi się nie spieszy :-)
Dziuluś, na koniec - skoro masz w brzuchu takiego małego akrobatę, to pewnie jeszcze się dziecko odwróci! Ja w to wierzę, nie bój się, jesteś naszym Słoneczkiem Forumowym,więc nie płacz bo i my zaczniemy, a cc też jest dla ludzi! Ściskam i tulę.
Ostatnia edycja: