sparrowkot
Fanka BB :)
ale nie musisz mieć zadnych skurczów wiesz? Dopiero przed samym porodem możesz dostać tak jak ja miałam przy Natanku - o 23 się zaczęły i tak co pół godzinki co godzinkę co 15 minut takie nie regularne normalnie skurcze w brzuchu i plecach miałam to czuć że to skurcze no.A rano już się zaczęły coraz częściej i pojechałam do szpitala a tam jeszcze po wolutkuuuuu .....
Spokojnie
Narazie męża nie pytaj bo się dogadaliśmy jakoś więc w sumie nie ma o co
tylko musimy jakoś te 2000zł uzbierać jeszcze jedna koleżanka do mnie dzwoniła i postara się do konca tygodnia dać nam 300zł bo ma dostać jakieś tam pieniążki za coś i bardzo chce nam pomóc a oddamy jak będziemy mieli więc coś już mamy prawda?
Zobaczymy co dalej będzie .. bo providenta też już chcielismy ale nie dostaniemy nawet tego
A teraz przy tej ciąży już od tygodnia czuję skurcze ale nie bolesne tylko takie napinanie itp .. ale dziś lekarz powiedział że to normalne.
Więc każda ciąża jest normalna
Spokojnie
Narazie męża nie pytaj bo się dogadaliśmy jakoś więc w sumie nie ma o co
Zobaczymy co dalej będzie .. bo providenta też już chcielismy ale nie dostaniemy nawet tego
A teraz przy tej ciąży już od tygodnia czuję skurcze ale nie bolesne tylko takie napinanie itp .. ale dziś lekarz powiedział że to normalne.
Więc każda ciąża jest normalna