reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

Dziewczyny Za 5 dni @ ( pierwszy termin) i nic zero objawów, powinny mnie już piersi boleć i byc nabrzmiale i cos powinnam czuć w brzuchu oraz brak napadu głodu ( szczególnie słodkie). Powoli zaczynam się stresować ( najtrudniejsze testy w moim życiu 🤣) czy cos jest na rzeczy, czy objawy na @ mi się znowu zmieniły. Ogólnie mam super samopoczucie, nie jestem zła, brak typowego PMS 🤔
No to trzymam kciuki 😘
Mnie niestety bolą już piersi, podbrzusze, jajniki a płaczliwa jestem już od okresu.

reklama
I jeszcze jedna rzecz zwróciła moja uwagę 😆 od jakiegoś czasu jestem straszna placzka co nie obejrzę, przeczytam to płacz, a dzisiaj ogladalam dwa smutne filmiki i zero reakcji hehehe powiem wam, że się cieszę bo jest to wykanczjace 😄
Ja też tydzień przed zrobieniem testu zrobiłam się mega płaczliwa😀trzymam kciuki

Dziewczyny Za 5 dni @ ( pierwszy termin) i nic zero objawów, powinny mnie już piersi boleć i byc nabrzmiale i cos powinnam czuć w brzuchu oraz brak napadu głodu ( szczególnie słodkie). Powoli zaczynam się stresować ( najtrudniejsze testy w moim życiu 🤣) czy cos jest na rzeczy, czy objawy na @ mi się znowu zmieniły. Ogólnie mam super samopoczucie, nie jestem zła, brak typowego PMS 🤔
U mnie zero objawów również (metaliczny posmak juz zniknał). W obu poprzednich też nie miałam więc to żaden wyznacznik :D

U mnie zero objawów również (metaliczny posmak juz zniknał). W obu poprzednich też nie miałam więc to żaden wyznacznik :D
Tylko test i brak @ potwierdzi ciążę no i beta. Ja właśnie już dawno, dawno nie miałam takiej sytuacji więc gdzieś się tam iskierka nadziei tli. Jednak nie podniecam się za bardzo, lepiej być przygotowanym na @

Dziewczyny apropo Smerferki, pisała że ma mega długie cykle teraz był chyba 36 czy 37 dni I jak dopiero 2kreski wyszły to już daje 5tc skończony. Dziecko jest dużo młodsze- lekarz może jeszcze niczego nie widzieć. Nie sądzę też że nie szuka pomocy, może nie o wszystkim napisała.. Trzymam kciuki dziewczyno daj znać czy wszystko ok.

Dziewczyny apropo Smerferki, pisała że ma mega długie cykle teraz był chyba 36 czy 37 dni I jak dopiero 2kreski wyszły to już daje 5tc skończony. Dziecko jest dużo młodsze- lekarz może jeszcze niczego nie widzieć. Nie sądzę też że nie szuka pomocy, może nie o wszystkim napisała.. Trzymam kciuki dziewczyno daj znać czy wszystko ok.
Parę dni temu napisała że ma 6+1 z OM owszem nawet jak jest młodsza ciaza niż z OM to i tak nie zmienia to faktu że 5tc to już początek drugiego miesiąca endometrium jest ciążowe i macica jest " pwiekszona" także no...

Ja napisałam tylko swoją opinię w końcu mam do tego prawo.

reklama
Mi dzisiaj źle, byłam w WC już 5 razy na dwójkę.
A nie jadłam jakiś rzeczy żeby mi tak źle było. Poza tym wątpię że to wirus, bo siedzimy w domu na kwarantannie jeszcze 2 dni :(

Do góry