reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

Dziewczyny Za 5 dni @ ( pierwszy termin) i nic zero objawów, powinny mnie już piersi boleć i byc nabrzmiale i cos powinnam czuć w brzuchu oraz brak napadu głodu ( szczególnie słodkie). Powoli zaczynam się stresować ( najtrudniejsze testy w moim życiu 🤣) czy cos jest na rzeczy, czy objawy na @ mi się znowu zmieniły. Ogólnie mam super samopoczucie, nie jestem zła, brak typowego PMS 🤔
No to trzymam kciuki 😘
Mnie niestety bolą już piersi, podbrzusze, jajniki a płaczliwa jestem już od okresu.

reklama
I jeszcze jedna rzecz zwróciła moja uwagę 😆 od jakiegoś czasu jestem straszna placzka co nie obejrzę, przeczytam to płacz, a dzisiaj ogladalam dwa smutne filmiki i zero reakcji hehehe powiem wam, że się cieszę bo jest to wykanczjace 😄
Ja też tydzień przed zrobieniem testu zrobiłam się mega płaczliwa😀trzymam kciuki

Dziewczyny Za 5 dni @ ( pierwszy termin) i nic zero objawów, powinny mnie już piersi boleć i byc nabrzmiale i cos powinnam czuć w brzuchu oraz brak napadu głodu ( szczególnie słodkie). Powoli zaczynam się stresować ( najtrudniejsze testy w moim życiu 🤣) czy cos jest na rzeczy, czy objawy na @ mi się znowu zmieniły. Ogólnie mam super samopoczucie, nie jestem zła, brak typowego PMS 🤔
U mnie zero objawów również (metaliczny posmak juz zniknał). W obu poprzednich też nie miałam więc to żaden wyznacznik :D

U mnie zero objawów również (metaliczny posmak juz zniknał). W obu poprzednich też nie miałam więc to żaden wyznacznik :D
Tylko test i brak @ potwierdzi ciążę no i beta. Ja właśnie już dawno, dawno nie miałam takiej sytuacji więc gdzieś się tam iskierka nadziei tli. Jednak nie podniecam się za bardzo, lepiej być przygotowanym na @

Dziewczyny apropo Smerferki, pisała że ma mega długie cykle teraz był chyba 36 czy 37 dni I jak dopiero 2kreski wyszły to już daje 5tc skończony. Dziecko jest dużo młodsze- lekarz może jeszcze niczego nie widzieć. Nie sądzę też że nie szuka pomocy, może nie o wszystkim napisała.. Trzymam kciuki dziewczyno daj znać czy wszystko ok.

Dziewczyny apropo Smerferki, pisała że ma mega długie cykle teraz był chyba 36 czy 37 dni I jak dopiero 2kreski wyszły to już daje 5tc skończony. Dziecko jest dużo młodsze- lekarz może jeszcze niczego nie widzieć. Nie sądzę też że nie szuka pomocy, może nie o wszystkim napisała.. Trzymam kciuki dziewczyno daj znać czy wszystko ok.
Parę dni temu napisała że ma 6+1 z OM owszem nawet jak jest młodsza ciaza niż z OM to i tak nie zmienia to faktu że 5tc to już początek drugiego miesiąca endometrium jest ciążowe i macica jest " pwiekszona" także no...

Ja napisałam tylko swoją opinię w końcu mam do tego prawo.

reklama
Mi dzisiaj źle, byłam w WC już 5 razy na dwójkę.
A nie jadłam jakiś rzeczy żeby mi tak źle było. Poza tym wątpię że to wirus, bo siedzimy w domu na kwarantannie jeszcze 2 dni :(

Do góry