Ja też nieJie zostawiłabym męża.
reklama
Harley
Aktywna w BB
Myślałam aby dać mu pudełko z testem zdjęciem z usg plus dwie pary skarpetek i dwa smoczki oraz kartkę z krótkim listem. I kazać mu otworzyć jak będzie sam. Teraz dumam czy będzie i chłopiec i dziewczynka czy jedno płciowe bo chciałabym chłopcaKochana, spokojnie.. Raz, dwa, trzy... Wdech, wydech.. Ja wiem, że to niesamowite emocje. Zacznij ćwiczyć już teraz. . Wszystko będzie ok.. Jak powiedzieć facetowi aby z butów go nie wyrwało?
Hmmm... Chyba przy dwójce będzie ciężko.. Już przy jednym panikują.
AngelOfHope
Aktywna w BB
[/QUOTE]
Świetny pomysł!!! Możesz do tego dorzucić duży znak zapytania. Ja bardzo chciałam dziewczynkę, mam cudownego synka. Nie ma co się nastawiać.. Co z tego równania nie wyjedzie to i tak bardzo będziecie kochać ❤ !Myślałam aby dać mu pudełko z testem zdjęciem z usg plus dwie pary skarpetek i dwa smoczki oraz kartkę z krótkim listem. I kazać mu otworzyć jak będzie sam. Teraz dumam czy będzie i chłopiec i dziewczynka czy jedno płciowe bo chciałabym chłopca
Parka by była super! Ale najważniejsze, żeby maluszki były zdrowe! Ja osobiście marze o synkuMyślałam aby dać mu pudełko z testem zdjęciem z usg plus dwie pary skarpetek i dwa smoczki oraz kartkę z krótkim listem. I kazać mu otworzyć jak będzie sam. Teraz dumam czy będzie i chłopiec i dziewczynka czy jedno płciowe bo chciałabym chłopca
Gratulacje.. Wszystko będzie dobrze... Nie ma innej możliwości.. Cieszę się bardzo..Myślałam aby dać mu pudełko z testem zdjęciem z usg plus dwie pary skarpetek i dwa smoczki oraz kartkę z krótkim listem. I kazać mu otworzyć jak będzie sam. Teraz dumam czy będzie i chłopiec i dziewczynka czy jedno płciowe bo chciałabym chłopca
Też sobie to powtarzam nie ważna płeć tylko żeby było zdrowe, miało 2 nóżki i 2 raczki i żeby wszystko było tak jak powinno być, a czy to chłopiec czy dziewczynka to nie ważne.. Chociaż w głębi marzy mi się synek..Ja mam parkę, teraz chciałabym syna - ale ze względów bardziej praktycznych ogólnie cokolwiek będzie (czy ile ich tam nie bedzie) to oby tylko zdrowe.
ana_banana
Fanka BB :)
Gratuluję , super wiadomośćZgodnie z waszą radą skorzystałam z innego lekarza i pani doktor jak usłyszała że mam tak dużą bete śmiała się że bliźniaki.
A więc obydwie miałyśmy duże oczy jak na ekranie pojawiły się 2 pęcherzyki są ❤
Poprzedni nie widział ani jednego pani doktor znalazła aż 2!!!
Narazie nie wiadomo czy sie dwa rozwiną czy jedno czy żadne 2 tygodnie są decydujące teraz.
Dziękuję że jesteście ze mną!
A kciuki były trzymane z szczerego serducha to teraz 3mać kciuki oby dwa zdrowo się rozwijały.
Gratulacje Harley! Moj mąż ma siostre bliźniaczke i zawsze sie śmieje, że my też powinniśmy mieć bliźniaki☺ Chcialam zrobic kolejny test dopiero jutro,ale nie wytrzymalam Dzis kreska jest wyrazniejsza niz wczoraj.
A wy jak tam dziewczyny? Ktoś dziś testuje?
Załączniki
reklama
Teraz już 2 pięknie widoczne kreskiGratulacje Harley! Moj mąż ma siostre bliźniaczke i zawsze sie śmieje, że my też powinniśmy mieć bliźniaki☺ Chcialam zrobic kolejny test dopiero jutro,ale nie wytrzymalam Dzis kreska jest wyrazniejsza niz wczoraj.
Podziel się: