reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

reklama
Kochana, spokojnie.. Raz, dwa, trzy... Wdech, wydech.. Ja wiem, że to niesamowite emocje. Zacznij ćwiczyć już teraz. .😄 Wszystko będzie ok.. Jak powiedzieć facetowi aby z butów go nie wyrwało?
Hmmm... Chyba przy dwójce będzie ciężko.. Już przy jednym panikują. 😂😂😂
Myślałam aby dać mu pudełko z testem zdjęciem z usg plus dwie pary skarpetek i dwa smoczki oraz kartkę z krótkim listem. I kazać mu otworzyć jak będzie sam. 🤔 Teraz dumam czy będzie i chłopiec i dziewczynka czy jedno płciowe bo chciałabym chłopca 😅

[/QUOTE]
Myślałam aby dać mu pudełko z testem zdjęciem z usg plus dwie pary skarpetek i dwa smoczki oraz kartkę z krótkim listem. I kazać mu otworzyć jak będzie sam. 🤔 Teraz dumam czy będzie i chłopiec i dziewczynka czy jedno płciowe bo chciałabym chłopca 😅
Świetny pomysł!!! Możesz do tego dorzucić duży znak zapytania. Ja bardzo chciałam dziewczynkę, mam cudownego synka. Nie ma co się nastawiać.. Co z tego równania nie wyjedzie to i tak bardzo będziecie kochać ❤ !

Parka by była super! Ale najważniejsze, żeby maluszki były zdrowe! Ja osobiście marze o synku :)

Gratulacje.. Wszystko będzie dobrze... Nie ma innej możliwości.. Cieszę się bardzo.. ❤️❤️❤️❤️

Ja mam parkę, teraz chciałabym syna - ale ze względów bardziej praktycznych ;) ogólnie cokolwiek będzie (czy ile ich tam nie bedzie) to oby tylko zdrowe.
Też sobie to powtarzam nie ważna płeć tylko żeby było zdrowe, miało 2 nóżki i 2 raczki i żeby wszystko było tak jak powinno być, a czy to chłopiec czy dziewczynka to nie ważne.. Chociaż w głębi marzy mi się synek..

Zgodnie z waszą radą skorzystałam z innego lekarza i pani doktor jak usłyszała że mam tak dużą bete śmiała się że bliźniaki.
A więc obydwie miałyśmy duże oczy jak na ekranie pojawiły się 2 pęcherzyki są ❤
Poprzedni nie widział ani jednego pani doktor znalazła aż 2!!!
Narazie nie wiadomo czy sie dwa rozwiną czy jedno czy żadne 2 tygodnie są decydujące teraz.
Dziękuję że jesteście ze mną!
A kciuki były trzymane z szczerego serducha to teraz 3mać kciuki oby dwa zdrowo się rozwijały.
Gratuluję , super wiadomość 💞

Gratulacje Harley! Moj mąż ma siostre bliźniaczke i zawsze sie śmieje, że my też powinniśmy mieć bliźniaki☺ Chcialam zrobic kolejny test dopiero jutro,ale nie wytrzymalam😅 Dzis kreska jest wyrazniejsza niz wczoraj.
A wy jak tam dziewczyny? Ktoś dziś testuje?

Załączniki

• 20201008_070650.jpg
    20201008_070650.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 125
reklama
Gratulacje Harley! Moj mąż ma siostre bliźniaczke i zawsze sie śmieje, że my też powinniśmy mieć bliźniaki☺ Chcialam zrobic kolejny test dopiero jutro,ale nie wytrzymalam😅 Dzis kreska jest wyrazniejsza niz wczoraj.
A wy jak tam dziewczyny? Ktoś dziś testuje?
Teraz już 2 pięknie widoczne kreski ❤️

Do góry