reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

reklama
Ja jeszcze tydzień do testowania, jak ten czas się dłuży to masakra. Mam w domu całe 2 testy więc raczej wcześniej się nie skuszę - no może 14go 🤣. Objawów brak, dziś 17dc, owu najpewniej była w sobotę, więc jestem dopiero 5dni po a wydaje się że to cała wieczność już minęła.

Kurde sprawdzałam z tymi moimi wcześniejszymi i na tamtych nic nie widać.
To chyba dalej zostaje mi czekanie 😅
Zobacz 😌

Obyśmy zobaczyły kiedyś piękna druga czerwona krechę bez doszukiwania się cieni. ❤️🍀

Załączniki

• received_1229542997402383.jpeg
    received_1229542997402383.jpeg
    49,7 KB · Wyświetleń: 100
  • received_989002701920470.jpeg
    received_989002701920470.jpeg
    244,8 KB · Wyświetleń: 94
W pierwszej ciąży bolały mnie piersi, a teraz nic wiec chyba z tego cyklu nici. Jak myślicie opłaca się robić test 5 dni przed planowana @? Bo mam ostatni test a szkoda mi go trochę 😂

reklama
Ja jeszcze tydzień do testowania, jak ten czas się dłuży to masakra. Mam w domu całe 2 testy więc raczej wcześniej się nie skuszę - no może 14go 🤣. Objawów brak, dziś 17dc, owu najpewniej była w sobotę, więc jestem dopiero 5dni po a wydaje się że to cała wieczność już minęła.
doskonale Cię rozumiem. Ja za tydzień powinnam dostać albo w C wartej albo w piątek ale dziś mnie podkusilo kupić test i korci by jutro zrobić 😂🤣
Tak jak mój wczorajszy pink [emoji28] już więcej tego plastiku nie kupię Zobacz załącznik 1185724
dla mnie tu ewidentnie widać cień kreski
W pierwszej ciąży bolały mnie piersi, a teraz nic wiec chyba z tego cyklu nici. Jak myślicie opłaca się robić test 5 dni przed planowana @? Bo mam ostatni test a szkoda mi go trochę 😂
może już lepiej poczekać, zająć czymś innym głowę. Co prawda ja powinnam dostać za 7-8 dni ale kusi mnie zrobi jutro test. Wiem durna jestem.

Do góry