Pięknie!!! Gratulacje! Będzie dobrzeZgodnie z waszą radą skorzystałam z innego lekarza i pani doktor jak usłyszała że mam tak dużą bete śmiała się że bliźniaki.
A więc obydwie miałyśmy duże oczy jak na ekranie pojawiły się 2 pęcherzyki są ❤
Poprzedni nie widział ani jednego pani doktor znalazła aż 2!!!
Narazie nie wiadomo czy sie dwa rozwiną czy jedno czy żadne 2 tygodnie są decydujące teraz.
Dziękuję że jesteście ze mną!
A kciuki były trzymane z szczerego serducha to teraz 3mać kciuki oby dwa zdrowo się rozwijały.
reklama
Harley
Aktywna w BB
Masz dobrze dopasowany nick w takim przypadku! I szczerze wierze że będzie tak jak mówisz.Podwójnie cudowne wiadomości!!!! Pisałam, że wszystko będzie dobrze Gratuluję Kochana i życzę spokojnych kolejnych miesięcy aż do samego rozwìązania
Tylko nie wiem jak oryginalnie powiedzieć partnerowi że będą chyba dwa. Generalnie wstrzymam się póki nie usłyszę dwóch serc.
Ale potem mu powiem. Jakieś pomysły? Żeby z butów go wyrwało?
Smerfetka94
Fanka BB :)
A wy jesteście jeszcze razem??Masz dobrze dopasowany nick w takim przypadku! I szczerze wierze że będzie tak jak mówisz.
Tylko nie wiem jak oryginalnie powiedzieć partnerowi że będą chyba dwa. Generalnie wstrzymam się póki nie usłyszę dwóch serc.
Ale potem mu powiem. Jakieś pomysły? Żeby z butów go wyrwało?
Bo pisałas jakiś czas temu że się rozstaliście i chciałaś go na dziecko zatrzymać...
Harley
Aktywna w BB
A wy jesteście jeszcze razem??
Bo pisałas jakiś czas temu że się rozstaliście i chciałaś go na dziecko zatrzymać...
[/QUOTE
Nie chciałam to raz a dwa owszem jesteśmy na etapie składania tego do kupy. Czas dużo nam dał. A dwa sam przyznał że takiej wariatki jak ja nie znajdzie nigdzie
CzarnaMamba21
A nie mówiłam?!
Zgodnie z waszą radą skorzystałam z innego lekarza i pani doktor jak usłyszała że mam tak dużą bete śmiała się że bliźniaki.
A więc obydwie miałyśmy duże oczy jak na ekranie pojawiły się 2 pęcherzyki są [emoji173]
Poprzedni nie widział ani jednego pani doktor znalazła aż 2!!!
Narazie nie wiadomo czy sie dwa rozwiną czy jedno czy żadne 2 tygodnie są decydujące teraz.
Dziękuję że jesteście ze mną!
A kciuki były trzymane z szczerego serducha to teraz 3mać kciuki oby dwa zdrowo się rozwijały.
CzarnaMamba21
Masakra (
Ja też tak miałam do tego straszny ból brzucha...
Smerfetka, troche słaby ten tekst... dziewczyna właśnie sie dowiedziała, ze jest w ciazy i to mnogiej, a Ty wyjezdzasz z czyms takim zamiast gratulacji...złośliwie to wygladaA wy jesteście jeszcze razem??
Smerfetka94
Nieee to nie miało tak zabrzmieć....Smerfetka, troche słaby ten tekst... dziewczyna właśnie sie dowiedziała, ze jest w ciazy i to mnogiej, a Ty wyjezdzasz z czyms takim zamiast gratulacji...złośliwie to wyglada
Nie było złośliwe, nie miałam nawet tego na myśli.
Bardzo się cieszę że wszystko w porządku.
Źle to odebrałaś
Smerfetka94
Pisalas że bardzo chciałas byc wtedy w ciąży bo dziecko może sprawiłoby że wróci do ciebie.
Nie wnikam bo to nie moja sprawa
Nie odbierz tego źle
Poczekaj do dnia aż dowiesz się ile jest dzieciatek. A potem kolacja i dwie pary bucików
Nie wnikam bo to nie moja sprawa
Nie odbierz tego źle
Poczekaj do dnia aż dowiesz się ile jest dzieciatek. A potem kolacja i dwie pary bucików
reklama
Harley
Aktywna w BB
Wiecie co córka mi chyba wywróżyła bo w pierwszej jak z nim byłam to sie pytałam co chce brata czy siostrę a ona że dwa naraz
Wtedy dla mnie to była abstrakcja a po stracie bałam się przez rok zajść. A dziś mówię jakbym nie leżała na fotelu to bym padła.
Smerfetka nie mam Ci tego za złe owszem wtedy myślałam że właśnie o to chodzi że jak nie będę mogła mu dać dziecka żywego to mnie zostawi na amen bo po co mu taka łamaga jak ja.
Wtedy dla mnie to była abstrakcja a po stracie bałam się przez rok zajść. A dziś mówię jakbym nie leżała na fotelu to bym padła.
Smerfetka nie mam Ci tego za złe owszem wtedy myślałam że właśnie o to chodzi że jak nie będę mogła mu dać dziecka żywego to mnie zostawi na amen bo po co mu taka łamaga jak ja.
Podziel się: