reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

Zgodnie z waszą radą skorzystałam z innego lekarza i pani doktor jak usłyszała że mam tak dużą bete śmiała się że bliźniaki.
A więc obydwie miałyśmy duże oczy jak na ekranie pojawiły się 2 pęcherzyki są ❤
Poprzedni nie widział ani jednego pani doktor znalazła aż 2!!!
Narazie nie wiadomo czy sie dwa rozwiną czy jedno czy żadne 2 tygodnie są decydujące teraz.
Dziękuję że jesteście ze mną!
A kciuki były trzymane z szczerego serducha to teraz 3mać kciuki oby dwa zdrowo się rozwijały.
Pięknie!!! Gratulacje! Będzie dobrze :)

reklama
Podwójnie cudowne wiadomości!!!! Pisałam, że wszystko będzie dobrze 😊 Gratuluję Kochana i życzę spokojnych kolejnych miesięcy aż do samego rozwìązania 😘
Masz dobrze dopasowany nick w takim przypadku! I szczerze wierze że będzie tak jak mówisz.
Tylko nie wiem jak oryginalnie powiedzieć partnerowi że będą chyba dwa. Generalnie wstrzymam się póki nie usłyszę dwóch serc.
Ale potem mu powiem. Jakieś pomysły? Żeby z butów go wyrwało?

Masz dobrze dopasowany nick w takim przypadku! I szczerze wierze że będzie tak jak mówisz.
Tylko nie wiem jak oryginalnie powiedzieć partnerowi że będą chyba dwa. Generalnie wstrzymam się póki nie usłyszę dwóch serc.
Ale potem mu powiem. Jakieś pomysły? Żeby z butów go wyrwało?
A wy jesteście jeszcze razem??
Bo pisałas jakiś czas temu że się rozstaliście i chciałaś go na dziecko zatrzymać...

A nie mówiłam?!
Zgodnie z waszą radą skorzystałam z innego lekarza i pani doktor jak usłyszała że mam tak dużą bete śmiała się że bliźniaki.
A więc obydwie miałyśmy duże oczy jak na ekranie pojawiły się 2 pęcherzyki są [emoji173]
Poprzedni nie widział ani jednego pani doktor znalazła aż 2!!!
Narazie nie wiadomo czy sie dwa rozwiną czy jedno czy żadne 2 tygodnie są decydujące teraz.
Dziękuję że jesteście ze mną!
A kciuki były trzymane z szczerego serducha to teraz 3mać kciuki oby dwa zdrowo się rozwijały.

A wy jesteście jeszcze razem??
Bo pisałas jakiś czas temu że się rozstaliście i chciałaś go na dziecko zatrzymać...
Smerfetka, troche słaby ten tekst... dziewczyna właśnie sie dowiedziała, ze jest w ciazy i to mnogiej, a Ty wyjezdzasz z czyms takim zamiast gratulacji...złośliwie to wyglada

Smerfetka, troche słaby ten tekst... dziewczyna właśnie sie dowiedziała, ze jest w ciazy i to mnogiej, a Ty wyjezdzasz z czyms takim zamiast gratulacji...złośliwie to wyglada
Nieee to nie miało tak zabrzmieć....
Nie było złośliwe, nie miałam nawet tego na myśli.
Bardzo się cieszę że wszystko w porządku.
Źle to odebrałaś

Pisalas że bardzo chciałas byc wtedy w ciąży bo dziecko może sprawiłoby że wróci do ciebie.
Nie wnikam bo to nie moja sprawa 🙂
Nie odbierz tego źle 🙂
Poczekaj do dnia aż dowiesz się ile jest dzieciatek. A potem kolacja i dwie pary bucików 😅😅

reklama
Wiecie co córka mi chyba wywróżyła bo w pierwszej jak z nim byłam to sie pytałam co chce brata czy siostrę a ona że dwa naraz 😂
Wtedy dla mnie to była abstrakcja a po stracie bałam się przez rok zajść. A dziś mówię jakbym nie leżała na fotelu to bym padła.
Smerfetka nie mam Ci tego za złe owszem wtedy myślałam że właśnie o to chodzi że jak nie będę mogła mu dać dziecka żywego to mnie zostawi na amen bo po co mu taka łamaga jak ja.

Do góry