reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

Myślałam aby dać mu pudełko z testem zdjęciem z usg plus dwie pary skarpetek i dwa smoczki oraz kartkę z krótkim listem. I kazać mu otworzyć jak będzie sam. 🤔 Teraz dumam czy będzie i chłopiec i dziewczynka czy jedno płciowe bo chciałabym chłopca 😅
świetny pomysł chociaż ja bym chciała zobaczyć jego mine i by musiał otworzyć to przy mnie 🤣 a tak w ogóle to serdeczne podwójne gratulacje 😁
Gratulacje Harley! Moj mąż ma siostre bliźniaczke i zawsze sie śmieje, że my też powinniśmy mieć bliźniaki☺ Chcialam zrobic kolejny test dopiero jutro,ale nie wytrzymalam😅 Dzis kreska jest wyrazniejsza niz wczoraj.
A wy jak tam dziewczyny? Ktoś dziś testuje?
super gratulacje 😊😘
I w ogóle gratulacje dla wszystkich październikowych udanych staraczek 😁 odczytuje was w miarę możliwości ale tak dużo piszecie że nie jestem wstanie nadrobić 🤭

reklama
Dzień dobry, witam sie z przesłaniem dla Nas wszystkich :)

Załączniki

• A10BC99E-9B7F-430E-A26E-57866BFE7EEC.jpeg
    A10BC99E-9B7F-430E-A26E-57866BFE7EEC.jpeg
    164,7 KB · Wyświetleń: 101
reklama
Do góry