reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe brzuszki <3

To ja pochwalę się swoim 34t3d
Czy rzeczywiście jest nisko?

Załączniki

• IMG_20160822_142744.JPG
    IMG_20160822_142744.JPG
    258,5 KB · Wyświetleń: 179
reklama
Beata nie wydaje się nisko jeszcze... nawet nie "wisi" ;) wiesz o co chodzi? mój właśnie zaczął od jakiegoś czasu co widać na zdjęciu. u ciebie się tak ładnie trzyma :)

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Beatka może minialnie niżej ale to też może być kwestią zdjęcia, na pewno jeszcze nie jest nisko tak jak kobietki co zaraz rodzą :-) :-)

Piękne brzuszki :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Beata nie wydaje się nisko jeszcze... nawet nie "wisi" ;) wiesz o co chodzi? mój właśnie zaczął od jakiegoś czasu co widać na zdjęciu. u ciebie się tak ładnie trzyma :)

33tc ♡Tymon♡ +12kg
no u Ciebie to wogóle wygląda jakby Ci ktoś doczepił hehe:)
mój może trochę się obniżył tylko

ja się serio boje bo on ciągle rośnie. .. ciągle jest twardy i napięty do granic możliwości. .. ile ta skóra da radę jeszcze wytrzymać :/

33tc ♡Tymon♡ +12kg

betka bo teraz dzieciaki najszybciej nabierają ciałka :) dlatego brzuchy rosną. .. ale ja się boję czasami ze mi pępek pęknie. .. wiem ze to nie możliwe ale już mi się to śni po nocach nawet. .. ech...

33tc ♡Tymon♡ +12kg

reklama
betka ale ono jest... czuje haha no i widzę że mam aż sina skórę. .. żył pełno i te rozstępy stare. ... okropnie to wygląda jak takie jajo dinozaura z bliska[emoji14]

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Do góry